Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Nálatok mit jelent egy szájra puszi?
Figyelt kérdés
15 leszek decemberben,és van egy srác aki 17lesz januárban.Most nem azt kérdezem,h tetszem-e neki mert ezt csinálta?Mert tuti h igen,ezt már megbeszéltük.Csak ma találkoztunk,és hajoltam h adjak 3arcra puszit,mint rendesen,mással is.Már akk éreztem,h olyan furán hajolt oda hozzám...Aztán mikor elmentem megint hajoltam h arcra puszi,erre megfogta az arcom és adott egy szájra puszit.Fiúk!Nálatok ez mit jelent?Igazából semmit,olyan mintha arcra lenne?Vagy nektek is annyit jelent mint nekem?Mert én azóta is mosolygok ,pedig már jó pár órája volt,és annyira örülök,meg annyira jó.De nem tudom h nálatok ez mennyire komoly???2009. aug. 19. 17:34
11/15 anonim válasza:
-sima puszi helyett szájrapuszi.
Bocsi,h teleírom az oldalt,de vmi sosem tökéletes.
Előző voltam meg az azelötti.
12/15 A kérdező kommentje:
Ne kérj bocsánatot,köszi h írtál :) Am meg igen,14 és 16évesek vagyunk...nem tudom miért írtam úgy...:D
2009. aug. 19. 20:23
14/15 A kérdező kommentje:
Összejöttünk :) de azóta már vége van...
2011. jún. 24. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!