Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Nálatok mit jelent egy szájra puszi?
Tetszel neki, randizna veled, szívesen lesmárolna teli szájbol amint alkalom adódik, lefeküdne veled, stb... Hadd ne soroljam tovább :)
Szájrapuszi barátoknál/haveroknál nincs, soha.
20/F
Egy arcra puszinál sokkal többet jelent. tetszel Neki.
Ne szarozz, ezentúl maradj a szájra puszinál, vagy még tovább...
Jajj,most annyira örülök,h ilyeneket írtok :)Köszönöm mindenkinek a választ...
Az utolsónak:írtad h nem akar kihasználni,mert akk lesmárolt volna...ez egy nagyon fontos dolog lenne nekem,mert ő elég sok csajnak tetszik,és ő ezt élvezi,és félek,h én is csak egy vagyok a sok közül,de akk szerinted nem?
lehet hogy én akkor 1 kicsit el fogom venni a kedved, de bármit írok, szentem a többieknek igaza van...!
ahonnan és jövök, ott egy szájra puszi annyi, mint egy semmi...mindenkinek megvolt mindenkivel :) toom van aki szerint ez nem helyes, de mi ienek vagyunk...
Sima barátnak az ember nem ad szájrapuszit.Ez egy kibontakozni látszó szerelem.
Amúgy nyugodtan írhattad volna,hogy 14 és 16 évesek vagytok,nem változtat semmin,hogy ki mikor tölti a következő életévét,a kérdésed szempontjából meg amúgyis lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!