Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem találok normális férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok normális férfit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 17:15
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

én ismerek normális pasikat, szólj nekem és bemutatlak pár ismerősömnek

24l

2012. dec. 5. 20:17
 52/60 anonim ***** válasza:
már törölték, de nézzétek csak meg az első oldalon, rögtön egy válaszoló írta utána, hogy "ti nem vagytok azok, beza" vagy valami ilyesmit,. afölött volt a kérdező komnentje, hogy "mert nem vagytok normálisak"
2012. dec. 5. 20:18
 53/60 anonim ***** válasza:
Aki általában normálisnak titulálja magát,az szokott a legnagyobb elmebeteg lenni.
2012. dec. 5. 20:24
 54/60 anonim ***** válasza:
38%

MI a franc lenne, ha nem egymást köpködné a férfi és a női nem, már #4-től fogva....nem is tudom b*sszameg.

Úgy látom van itt minden, mint a búcsúban, úgyhogy

-"Mert neked nem az a normális, aki valóban az! Valószínű az alfák közt keresgélsz, de azok között nincs normális!"

/te a normálist összekevered a p*nciférfival, az alfát meg a parasztokkal. Az igazi férfi a két "típus" előnyeit testesíti meg, tehát rossz is, kihívást jelent, de mindezt úgy, hogy közben nem paraszt, hnem sokszor kedves. Tudatlanul nem kéne a nyáladat verni.

-"Hát én is kezdem azt hinni, hogy a "normális férfiak" kihalófélben vannak"

/Ne kezdd, mert létezik még. Csak ahogy te is mondtad, keresni kell./

-"Egy jótanács: a normális férfiakat arról ismered meg, h messzire elkerülik őket a nők."

/qrvára nem. olyan sok normális férfit ismerek akiknek hosszú és jó kapcsolatai vannak, hogy addig sorolhatnám, amíg meg nem unod(te)/

-"Ja igen, azt nem írtam, h azért kerülik el a normális férfiakat a nők, mert aki normális, azt nyomoréknak tartják ;)"

/lásd a korábban leírtakat/

A kis csatához meg annyit fűznék, hogy egyrészt aki bántja FNUB-ot annak szétrúgom a seggét, másrészt meg mielőtt elkezdesz vagdalkozni, talán magadba kéne nézni.

A kérdező pedig járjon nyitott szemmel, legyen résen, ne ijedjen meg az új lehetőségektől, még azoktól sem amik elsőre nem tűnnek jónak. Akkor lesz normális pasi.

2012. dec. 5. 21:12
 55/60 anonim ***** válasza:
Mert ezeknek a te álláspontod szerint nem normális embereknek nem kell a tetves felelősség, kötelzettség amivel egy nyűg párkapcsolat jár. EZek az emberek szabadon szeretnek élni, és nem leragadni egy banya mellett. Ezeknek az embereknek több villámszex az igényeük, és nem mindig ugyanarra a női segglukra pattogni. EZeknek az embereknek valószínüleg sem a közeljövőben, sem talán azután sincsenek családalapítási ambíciójuk. Ezek az emberek nem alázkodnak meg udvarlás szintjéig egy nő kedvéért. EZek az emberek elvárják, hogy a nő szedje fel őket, mert így biztosabbnak érzik magukat a dologban. Ezek az emberek nem szeretik, ha váratják őket valami csodaklaszban. Ezeknek az embereknek IGAZUK VAN!
2012. dec. 5. 22:09
 56/60 anonim ***** válasza:

Hát csak gratulálni tudok, ha neked az a szabadság, hogy mindenkivel qrsz össze-vissza.

Meg az udvarlás hol megalázkodás te...?

Látom iq, eq a -végtelenbe tart nálad, úgyhogy .......

Ásd el magad hülyegyerek, nem kell, hogy pazarold a levegőt amit beszívsz az orrodon...még egy aranyos kis kutyus létének is több értelme van.

2012. dec. 5. 22:16
 57/60 ASOT ***** válasza:

Had kérdezzem már meg, hogy még is hány éves vagy mindehhez?

ÉS mióta próbálkozol?

És mekkora tapasztalattal rendelkezel?

Hány kapcsolatod volt?

Amúgy meg mindenki magából a környezetéből és a látottakból.

2012. dec. 6. 09:23
 58/60 anonim ***** válasza:
Hát pedig előző kettő, ha hiszitek, ha nem rengeteg hímsoviniszt karrierista ember van, akikbe zéró családcentirkusság szorult, akiknek nagyon fos családimázst adott az élet, és nem tudnak hinni benne, hogy az ő életükben nem úgy zajlana, rengeteg féfi van akinek igenis börtön a családos élet és a felelősség, és szinte szárnyalnak a gondolattól hogy marokra fogják a kur,vákat, és azt akasztanak a "högyire" akit megkívánnak, ahelyett, hogy egy nő mellett pangeáznának.
2012. dec. 6. 14:14
 59/60 anonim ***** válasza:
Miért nem találok normális lányt, aki nem a plázában, hanem a családban látja a jövőt?!
2012. dec. 9. 20:18
 60/60 belladonna28 válasza:

Szia!

Szerintem rosszul közelíted meg a problémát. Helyes kérdés nem az, hogy "miért" hanem, hogy "hol"!!

Férfiak több mint fele, közel 70% -a "mocskos" kategóriába tartozik. Ide sorolandó be többek közt azok akik a nőt bármilyen téren megalázzák, felsőbbrendűnek hiszik magukat. További 20% -ék úgynevezett "nőlelkű vagy önérzetes" csoportba tartozik. Gyakorlatilag az ilyenekre lehet mondani, hogy "látens homokos" Fennmaradó 10% ék az "igazi férfi" kategória. Ebből 5% ék már foglalt de azért soroljuk ide mert lehet velük beszélni, értelmesek és nem kell attól félni, hogy illetlen dolgokkal traktálnak. Maradék 5 % a party képes aki még normális is. Na erre az 5% ra kell ráhajtani.

Nagy kérdés pedig, hol lehet találni party képes igazi férfit??

Interneten biztos, hogy NEM!!!

Baráti kör? Talán de inkább nem!

Én annak idején erre a problémára 2 megoldást találtam:)

Ha elég bátor és magabiztos vagy akkor ismerkedj célzottan.

Ha kevésbé akkor próbálj meg társkereső irodát / honlapot keresni. Fontos! Mielőtt társkeresőkhöz fordulsz győződj meg arról, hogy előszűrik e a jelentkezőket.

Nekem ez a megoldás bejött és nem került sokba. 10 éve együtt vagyok a férjemmel és csak hálás lehetek a segítségért.

2015. júl. 16. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!