Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem találok normális férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok normális férfit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 17:15
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
most mi van? mi a baj azzal, hogy no comment?? aki így nyilvánul meg az ja, no comment:D:D lehet szexre jó lennél, de másra nem
2012. dec. 5. 17:50
 22/60 A kérdező kommentje:
CSAK szexre soha nem vállalkoztam. Még csak az kéne, hogy mindenféle jöttment emberkével hemperegjek.
2012. dec. 5. 17:52
 23/60 anonim ***** válasza:
7%

# 25

Jajajaja, az aranyoskedvescukifalatgyönyörűlelkűcsaládcentrikusodaadó fiúkákat barátzónázzuk mocskosul kegyetlen módon, és helyettük a bunkó, buta, de 2 méter magas, kigyúrt, gazdag "alfákat" részesítjük előnyben, aztán a cukiaranyosbarátocska vállán sírjuk ki magunkat, és ez olyaaaaaaaaan igazságtalan! :'( De mit tehetünk, mi nők primitív lények vagyunk ugye, akiket csak az evolúciós késztetések hajtanak, full felszínesek vagyunk.

HOGYNE. :DDDDDDDDD

Egy hulladék vagy, vedd tudomásul, és semmi közöd sem neked, sem a hasonszőrű társaidnak a normális férfi fogalmához, sőt, még a FÉRFI fogalmához sem.

Kérdező, ezért nem találsz normális pasit! Mert vagy életképtelen kis szerencsétlen sz*rházikból, vagy pedig kapakilógaszájából parasztokból áll a férfitársadalom, a VALÓBAN normális férfi ritka, mint a fehér holló. :/

2012. dec. 5. 17:56
 24/60 anonim ***** válasza:
Freak, én is szeretlek :) Ha csak a hozzászólásod első felét írtad volna meg, pluszoltalak volna, mert az teljesen igaz, sok férfitársam meg tudja erősíteni ;)
2012. dec. 5. 18:00
 25/60 anonim ***** válasza:
a normális az nem unalmas? ;)
2012. dec. 5. 18:00
 26/60 anonim ***** válasza:
77%
29es te meg ezzel a nagyon kulturált sokat mondó hozzászólásoddal növelted a nők jó hírét:D Gratulálok. :D:D:D:D ezért szeretem ezt az oldalt, kevés helyen van ennyi beképzelt ronda pics@ egy helyen:D:D:DD:D
2012. dec. 5. 18:01
 27/60 anonim ***** válasza:
7%

Ronda? :D Mert látod, hogy kik írnak?

Sauron... O_o

Talán nem az ócska lánykáknál kellene próbálkozni, és akkor nem kapnátok olyan visszautasításokat, amik nyilvánvalóan a pénz miatt vannak.

Vagy esetleg ha netán egy normális nő utasít vissza, akkor magatokban keresni a hibát, és KIJAVÍTANI.

De persze egyikre sem gondol egyik ilyen szerencsétlen sem.:D

Szerintem inkább ti csúfoljátok és alázzátok meg a férfi nem néhány normális, tiszteletreméltó példányát.

2012. dec. 5. 18:04
 28/60 anonim ***** válasza:
Az ilyen hozzászólás után teljesen mindegy hogy nézel ki, nem vagy szalonképes.
2012. dec. 5. 18:05
 29/60 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok csúnya egyébként. Régen modellkedtem.
2012. dec. 5. 18:06
 30/60 anonim ***** válasza:
7%
Hát bocs, de nem igazán ért célba ez a "kritika" egy névtelen, arctalan, száját a neten keresztül s*gglyuknak használó "férfi" szájából.
2012. dec. 5. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!