Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem találok normális férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok normális férfit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 17:15
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
90%

Ha valaki huzamosabb ideig, erofeszitesei ellenere sem tud harmonikusan mukodo parkapcsolatot kialakitani, annak legtobbszor a nem megfelelo onismeret, a hibas onkep, a nem megfelelo emberismeret all a hattereben.

Ilyenkor a kovetkezo kerdeseket kell feltenni magunkban es elgondolkozni a valaszokon:

Bennem is lehet hiba, ha tenyleg ilyen sokaig nem sikerul... mik ezek a hibak es hogyan tudom orvosolni oket?

Mit ronthatok el? Mit csinalok rosszul?

A megfelelo kozegben probalkozok?

A helyemen vagyok, ahol onazonosnak erezhetem magam?

A megfelelo emberek vesznek korul, vagy valtanom kellene?

Nem kellene-e tagitanom a sajat latokoromet, a sajat mozgasteremet, a sajat kozegem hatarait kellene esetleg kitolni?

A "miert nem talalok normalis ferfit/lanyt?" kerdes igazabol csak a legelso lepes afele a felismeres fele, hogy valamit nem jol csinalsz. A sokkal fontosabb es jelentosebb kerdesek csak ez utan jonnek!

2012. dec. 5. 18:10
 32/60 anonim ***** válasza:
Nem is volt célom, hogy a kritika célba érjem, ahhoz ugyanis kellene egy kis értelem, amit teljes mértékben nélkülözöl:)
2012. dec. 5. 18:11
 33/60 anonim ***** válasza:
Dedósok.
2012. dec. 5. 18:11
 34/60 anonim ***** válasza:

# 38

Azért nincsen bennem értelem, mert már végtelenségig felidegesít a sok olcsó klisé, és ennek hangot is adok? :) Értem. Világos, de tényleg. Új definíciója ez az értelmetlenségnek, igaz? Valamint azt is be kell vezetni, hogy egy ember értelmi színvonalát egy gyakoris, névtelen senki határozza meg, jelentse ki.:)

2012. dec. 5. 18:18
 35/60 anonim ***** válasza:
Nem egy gyakoris, névtelen senki, hanem a hozzászólások és a stílus minősítik az embert, nemde?:D A stílus maga az ember. ismerős?
2012. dec. 5. 18:21
 36/60 anonim ***** válasza:

1. Nem, nem ismerős.:D

2. A stílus az egy igencsak szubjektív dolog.

3. Egy embert nem a stílusa határoz meg teljes mértékben, ez csak egy kis része az egésznek. Az pedig még inkább szűkíti a ezt a kicsit, hogy neten szinte mindenkinek kicsit más a stílusa, mint élőben.

4. Az embert legfőképpen az értékrendje és az érzései határoznak meg.

5. A bizonyos kommunikációs stílusokat is kiváltja valami. Van, hogy egy sokkal súlyosabban otromba dolog, mint amennyire az illető stílusa otromba itt-ott.

2012. dec. 5. 18:25
 37/60 anonim ***** válasza:
*határozzák
2012. dec. 5. 18:25
 38/60 anonim ***** válasza:
57%
Nem gondolom, hogy szubjektív dolog lenne mások megsértése. Nem mondtam, hogy teljes mértékben meghatározná az embert a stílusa, de nagyon nagy részben. A te értékrendedbe belefér a megnyilvánulásaid alapján mások teljes lenézése, amivel nincs gond, csak ne csodálkozz ha ez reakciót vált ki másokból. Ami pedig a kommunikációs stílusok kiváltását illeti, valóban ésszerű a tüzet még nagyobb tűzzel oltani:D Az biztos megoldást ad. Mint amikor a kérdező minősíti az összes férfit nem normálisnak és még ő van megsértődve ha valaki megírja neki a véleményét erről a mondatáról. Min csodálkozik??:O
2012. dec. 5. 18:31
 39/60 A kérdező kommentje:
Az ilyen hülye embereken, pl. mint te vagy, mindig elcsodálkozom:D
2012. dec. 5. 18:41
 40/60 A kérdező kommentje:
Értelmezd a szöveget, benne leírtam, min csodálkozom:)
2012. dec. 5. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!