Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem találok normális férfit?
Ha valaki huzamosabb ideig, erofeszitesei ellenere sem tud harmonikusan mukodo parkapcsolatot kialakitani, annak legtobbszor a nem megfelelo onismeret, a hibas onkep, a nem megfelelo emberismeret all a hattereben.
Ilyenkor a kovetkezo kerdeseket kell feltenni magunkban es elgondolkozni a valaszokon:
Bennem is lehet hiba, ha tenyleg ilyen sokaig nem sikerul... mik ezek a hibak es hogyan tudom orvosolni oket?
Mit ronthatok el? Mit csinalok rosszul?
A megfelelo kozegben probalkozok?
A helyemen vagyok, ahol onazonosnak erezhetem magam?
A megfelelo emberek vesznek korul, vagy valtanom kellene?
Nem kellene-e tagitanom a sajat latokoromet, a sajat mozgasteremet, a sajat kozegem hatarait kellene esetleg kitolni?
A "miert nem talalok normalis ferfit/lanyt?" kerdes igazabol csak a legelso lepes afele a felismeres fele, hogy valamit nem jol csinalsz. A sokkal fontosabb es jelentosebb kerdesek csak ez utan jonnek!
# 38
Azért nincsen bennem értelem, mert már végtelenségig felidegesít a sok olcsó klisé, és ennek hangot is adok? :) Értem. Világos, de tényleg. Új definíciója ez az értelmetlenségnek, igaz? Valamint azt is be kell vezetni, hogy egy ember értelmi színvonalát egy gyakoris, névtelen senki határozza meg, jelentse ki.:)
1. Nem, nem ismerős.:D
2. A stílus az egy igencsak szubjektív dolog.
3. Egy embert nem a stílusa határoz meg teljes mértékben, ez csak egy kis része az egésznek. Az pedig még inkább szűkíti a ezt a kicsit, hogy neten szinte mindenkinek kicsit más a stílusa, mint élőben.
4. Az embert legfőképpen az értékrendje és az érzései határoznak meg.
5. A bizonyos kommunikációs stílusokat is kiváltja valami. Van, hogy egy sokkal súlyosabban otromba dolog, mint amennyire az illető stílusa otromba itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!