Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem találok normális férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok normális férfit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 17:15
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Ja, értem, te hülyének nevezed azokat akik gondolkodnak:D Igaz, neked ez ismeretlen dolog, értelek:)
2012. dec. 5. 18:46
 42/60 anonim ***** válasza:
Normális férfinek csak normális nő kell, tehát nem olyan, mint a kérdező vagy Freak ;)
2012. dec. 5. 18:47
 43/60 A kérdező kommentje:
Jó a logikájuk egyeseknek:)
2012. dec. 5. 18:58
 44/60 anonim ***** válasza:

Évekig próbáltam segíteni az ilyen embereken, magyaráztam, hogy nem mindenki felszínes, én sem a pénzre hajtok meg ilyen hülyeségek, próbáltam jóindulatúan tanácsot adni, de sosem értékelte senki, sőt. Még én voltam lehordva, lehazugozva, és nekem ez így több év után igencsak sértő és idegesítő. Nehogy már ne nézzek le egy olyan embert, aki látatlanban ítélkezik mások felett, egy kalap alá veszi az egész női nemet, és szükség esetén meg is hazudtol, ha azt merem mondani, hogy nekem nem számít a pénz, vagy, hogy nem tetszenek a túl izmos pasik.

Ez a szánalmas. Kiír egy kérdést egy nő, hogy nem talál normális férfit, és azonnal az alfás nődegradálós sz*rsághoz kell kilyukadni. Hát nem, nem fogok irodalmi nyelven reagálni, de ez nem hinném, hogy bármerre is minősítene engem. Inkább titeket, amiért a mérhetetlen arroganciával és az ostoba közhelyes nyivákolással ki tudtátok váltani hosszú évek kemény munkája árán, hogy soha ne akarjak már segíteni az ilyen fajzatoknak.

2012. dec. 5. 19:34
 45/60 anonim ***** válasza:

# 31

Ő tökéletesen leirta a dolgot. Ezt a kommentárt másold ki és olvasd még el párszor.

A többiről meg annyit, hogy kérlek nyomjátok még, mert akarok még röhögni. :))

2012. dec. 5. 19:35
 46/60 anonim ***** válasza:
44es : én pont hogy nem nyivákoltam, nem tudom miről beszélsz. Épp a kérdező nyivákol. Ne már, hogy valaki aki állítólag jól néz ki nem tud bepasizni.A normális férfit ismerek. Hagyjuk már ezt a baromságot. Ugyanez vonatkozik a becsajozó rinyálásokra. Nincs könnyebb mint magadba bolondítani egy csajt, az izmokra a legtöbb nedvesedik, és mondhatnak akármit, ezt tapasztaltam. A másik meg, minek válaszolgatsz hülyéknek? Magadat idegeled csak vele. Párszor én is leírtam nekik, ezeket , többször nem fogom, mert ők már eldöntötték,hogy rondák és nem kellenek senkinek, hát jó, nekem tök mindegy:D:D Több nő jut nekem:D
2012. dec. 5. 19:48
 47/60 anonim ***** válasza:

Te nem, csak szimplán bunkóztál a kérdezővel, aki amúgy nem állította, hogy NINCS normális pasi, de ő nem talál. Minek kötekedsz egyből?

A nyivákolós rész pedig az 58%-osra vonatkozott, jól ismerem a pusztító válaszait a gyk-n.

2012. dec. 5. 19:55
 48/60 anonim ***** válasza:
hát nem akarok kötekedni veled tényleg:D:D de úgy emlékszem, hogy azt írta: "mert nem vagytok normálisak" tehát az összes férfi, erre pöccentem be.
2012. dec. 5. 20:02
 49/60 anonim ***** válasza:
Hol írta azt?
2012. dec. 5. 20:14
 50/60 A kérdező kommentje:
48-as nem írtam ilyet:D
2012. dec. 5. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!