Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem találok normális férfit?
Évekig próbáltam segíteni az ilyen embereken, magyaráztam, hogy nem mindenki felszínes, én sem a pénzre hajtok meg ilyen hülyeségek, próbáltam jóindulatúan tanácsot adni, de sosem értékelte senki, sőt. Még én voltam lehordva, lehazugozva, és nekem ez így több év után igencsak sértő és idegesítő. Nehogy már ne nézzek le egy olyan embert, aki látatlanban ítélkezik mások felett, egy kalap alá veszi az egész női nemet, és szükség esetén meg is hazudtol, ha azt merem mondani, hogy nekem nem számít a pénz, vagy, hogy nem tetszenek a túl izmos pasik.
Ez a szánalmas. Kiír egy kérdést egy nő, hogy nem talál normális férfit, és azonnal az alfás nődegradálós sz*rsághoz kell kilyukadni. Hát nem, nem fogok irodalmi nyelven reagálni, de ez nem hinném, hogy bármerre is minősítene engem. Inkább titeket, amiért a mérhetetlen arroganciával és az ostoba közhelyes nyivákolással ki tudtátok váltani hosszú évek kemény munkája árán, hogy soha ne akarjak már segíteni az ilyen fajzatoknak.
# 31
Ő tökéletesen leirta a dolgot. Ezt a kommentárt másold ki és olvasd még el párszor.
A többiről meg annyit, hogy kérlek nyomjátok még, mert akarok még röhögni. :))
Te nem, csak szimplán bunkóztál a kérdezővel, aki amúgy nem állította, hogy NINCS normális pasi, de ő nem talál. Minek kötekedsz egyből?
A nyivákolós rész pedig az 58%-osra vonatkozott, jól ismerem a pusztító válaszait a gyk-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!