Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most, annyira bánt? Olvasd el kérlek szépen, segíts!
Van egy srác, nagyon sokáig közeledtünk egymáshoz, nagyon sokat kerestük egymást, szinte hozzám nőt, de nem alakult ki a dolog, talán miattam, azt hiszem. :(
Majd elhalványult a dolog, nem kerestük egymást. Én szerettem nagyon.
Teltek a hónapok, most újra felbukkant és azt mondja nekem: nem bízok én benne. Lehangolt, tejesen maga alatt van manapság.
A szívem megszakadt, és én csak hallgattam, nem mondtam erre semmit. Annyira bánom.
Mit jelenthetett ez a mondat? Nem tudom kiverni ezt a mondatot a fejemből, bánt.
Így már más tészta.
Lehet tudni hány évesek vagytok?
Amúgy megértelek, csak rossz döntést hoztál. Nem elmenekülni kellett volna, hanem erőt venni magadon, és leülni vele megbeszélni ezt.
1 óra alatt lerendeződtek volna a dolgok, így meg hónapokon keresztül szenvedsz/szenvedtek.
Most is ezt ajánlom, hogy még mielőtt újra belecsöppennétek a régi helyzetbe, hívd el valahova és beszéljétek meg.
Ja, és neked is meg kell neki mondanod újra, hogy szereted. Így nem lehet benne kétség.
24 vagyok, ő 31.
Miért mondjam meg? Nem volt értelme, nem reagált rá, tehát játszott velem. Most miért kezdi újra? Nem volt elég?
Miért élvezik ezt egyes férfiak? :(
Na ne makacsold már meg magadat, vagy most megint bizonytalanságban akarsz élni még hónapokig, évekig?
Felnőttek vagytok mindketten, úgy gondolom hogy intelligensen meg tudjátok ezt beszélni, és egy kicsit tedd félre az önérzetedet. Szereted, nem?
De szórakozik velem. Látod. Megint beindítja a lavinát, de minek?
Nem volt értelme, örültem, hogy nem gondolok már rá, erre tessék...
Honnan tudod hogy szórakozik? Lehet, hogy tényleg csak ennyire gátlásos.
Vagy tán történt köztetek valami? Remélem érted mire gondolok. Mert akkor elképzelhető lenne, hogy csak szórakozik. Anélkül nem hinném.
Bár ezt a "nem bízol bennem"-et így már nem értem.
Nem történt köztünk semmi, még egy ölelés sem volt soha.
Nem jutottunk el addig. De lelkileg nagyon egy hullámhosszon voltunk, minden este felhívott, olyan szinten lett az életem része....
Nem kellettem neki párként, mert nem lépett, de mégis akarta a kapcsolatot tartani velem, én erről mondtam le.
Értem.
Az most lehet furcsán hangzik, de nem lehet hogy meleg? Már csak abból gondolom, hogy ha én valakit minden este felhívok és nagyon jól kijövünk, az már többet jelent (nálam) mint egy szimpla barátság.
Igazából most rajtad áll a dolog, hogy az önérzetedet egy órára félretéve megbeszélitek a dolgot, vagy megmakacsolod magadat és még hosszú-hosszú időn keresztül rágod magadat azon, hogy mi lehetett VOLNA.
Meleg???? :O
Pont ez az. Minden nap keresett, ha összefutott velem úgy nézett rám, hogy én azt mondtam, csak idő kérdése a vallomása. Egy este hazavitt, azt hittem na most.......... és hagyott elmenni, semmit sem mondott. :(
Pedig feszültnek éreztem, azt hittem mond nekem valamit, amit várok, de nem.
Ilyen dolgai vannak.
Hát ez is egy opció, minden elképzelhető.
Nekem a leírtak alapján nagyon az jön le, hogy csak besz*ri (már bocsi, hogy ilyet mondok).
Kb ugyanígy voltam az idén én is, megismertem egy lányt és borzasztó erőfeszítések kellettek ahhoz, hogy egyáltalán szóba elegyedjek vele, vagy hogy leüljek mellé.
És ez igaz volt egy hónappal később, kettővel is. Szeptember óta ismerem, és még most is.
Amikor bevallottam neki hogy szeretem, előtte kb fél órán keresztül tátogtam mellette, mielőtt kinyögtem. A nyelvem hegyén volt, ki is akartam mondani, de az a belső gát visszatartott. Végül egy bazinagy erő-összeszedés után és egy majdnem-szívroham közepette elkezdtem beszélni.
Visszakanyarodva hozzád, lehet hogy neki nem sikerült áttörni ezt a gátat valahogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!