Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most, annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most, annyira bánt? Olvasd el kérlek szépen, segíts!

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon sokáig közeledtünk egymáshoz, nagyon sokat kerestük egymást, szinte hozzám nőt, de nem alakult ki a dolog, talán miattam, azt hiszem. :(

Majd elhalványult a dolog, nem kerestük egymást. Én szerettem nagyon.

Teltek a hónapok, most újra felbukkant és azt mondja nekem: nem bízok én benne. Lehangolt, tejesen maga alatt van manapság.

A szívem megszakadt, és én csak hallgattam, nem mondtam erre semmit. Annyira bánom.

Mit jelenthetett ez a mondat? Nem tudom kiverni ezt a mondatot a fejemből, bánt.

2012. dec. 1. 22:11
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Nem értem mi van most. :( Már túlléptem rajta, és újra jön és ilyet mond, de azt olyan keservvel, hogy megszakad a szívem.

Mi ez köztünk? Valaki mondja meg.

2012. dec. 1. 22:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
sztem beszéljétek emga kapcsolatotokat,hogy hol tartotok és hogy mire értette.:)
2012. dec. 1. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz dolog ez a kémia...

És nem mindig tőlünk függ, hogy működik-e.

2012. dec. 1. 22:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy életünk van... Hívd fel, írj neki, beszéljetek meg egy találkozót...beszéljétek meg.
2012. dec. 1. 22:17
 5/19 A kérdező kommentje:

De pont az volt a baj, hogy ő közeledett, de nem mondta ki egyértelműen mit szeretne, én ebbe belefásultam és tovább léptem. Nem találkoztunk, nem beszéltünk sokáig.

Én meg az a fajta ember vagyok, akinek nagyon ki kell mutatni, vagy mondani a dolgokat, mert nehezn értem a jeleket.

Soha nem beszél az érzelmeiről. Csak célozgat, olyanokat mond, ami a földbe döngöl, mert a szívem szakad meg érte, de nem megyek bele újra a semmibe.

2012. dec. 1. 22:23
 6/19 anonim ***** válasza:

"Nem értem mi van most"

Én sem.De gondolom az előzők jó választ adtak.

2012. dec. 1. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Megírtad ezt a kérdést, nem?

Gondolom nem most jöttél rá, hogy itt valami nem oké.

"Soha nem beszél az érzelmeiről. "-- akkor vezesd rá, segíts neki egy kicsit, ha szereted. Nem kell rögtön neked kezdeményezni mindent, de éreztesd vele hogy van esélye.

Ha hónapok után is ilyet mond, akkor valószínűleg tényleg szeret, ne hagyd elmenni!!

2012. dec. 1. 22:28
 8/19 A kérdező kommentje:

De ez is olyan mondat volt, mint korábban, odadobja nekem az adotszövegkörnyezetben és törjem a fejem, hogy mit akar ezzel.

Miért olyan fontos a bizalom neki? Nem szeret, nem lépett, ott volt a lehetőség. Most nem mindegy, hogy bizok-e benne?

2012. dec. 1. 22:31
 9/19 anonim ***** válasza:

Miért, te tán' léptél valamit? Ugyanúgy szeretted, mint adott esetben ő téged.

Lehet hogy nehéz neki erről beszélnie; sokat csalódott másokban; gátlásai vannak amiket nem tud legyőzni segítség nélkül.

Én is ilyen voltam, tudom milyen érzés (hidd el hogy elég sz.r).

Félreértés ne essék, én nem bántani akarlak, de:

Szeretted(szereted) és még jeleket sem adtál neki, amit be is vallasz. Sok lány van így, hogy csak várja a sült galambot, ahelyett hogy egy kicsit is tenne a dologért.

Ezzel nem csak magadnak tehetsz rosszat, hanem a másiknak is.

Ha a srác tényleg ilyen gátlásos, akkor már az is sok energiát igényelt tőle hogy beszélgessen veled, meg együtt legyetek. Mint mondtam, tapasztalat.

2012. dec. 1. 22:35
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem tettem semmit?

Gyakorlatilag bevallottam , hogy szeretem. Nbírtam tovább, kifakadtam. Ő továbbra is közeledett, de nem vallotta be, így azt hittem félre értettem és menekülőre fogtam a dolgot fájdalmamban.

Nem mondta, hogy ne tegyem, így feladtam végleg. Nagyon rég láttam és rég beszéltünk, erre felbukkan, megkeresett.

Egyszerűen nem értem.

2012. dec. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!