Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy olyan csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy olyan csajjal, aki régebben dagi és pattanásos is volt? Nem zavarnának titeket az esetleges maradandó bőrhibák (stria, pattanás nyoma)?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 17:54
 1/5 Thom12 ***** válasza:
Én igen!
2012. dec. 1. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha van kedved hozzá, nehogy ilyen nevetséges problémák miatt kihagyd!

Ne feledd: ahány nőt kihagysz, azok mind az örökkévalóságig fognak cseszegetni a pokolban!

2012. dec. 1. 18:35
 3/5 anonim válasza:
Szerintem hozzád nem illik egy "ilyen" csaj. Biztos Te magad is tökéletes vagy. :) Ne haragudj, de te tényleg ilyen apróságok miatt gondolkoztál el? És hol maradnak az érzések? Ha ilyen piti dolgokon múlik, akkor mi lesz, ha kiderül valami "nagyobb" dolog? Otthagyod? Nagyon rendes srác lehetsz...
2012. dec. 4. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány. :) Én filózgatok ezeken, mivel sosem volt barátom, nem tudom, hogy mit gondolnak erről a pasik...

Köszi a válaszokat.

2012. dec. 4. 18:12
 5/5 anonim válasza:
100%
Figyi, szerintem ne a múlton rágódj, hanem koncentrálj a jelenre. Lefogytál, már pattanásod sincs, csak hegek. Azokat lehet halványítani gyümölcssavas krémmel, nekem van róla tapasztalatom, ha érdekel. A striáról nem minden fiú tudja, hogy mi az, az én barátom pl azért nézett rám furán, mert elkezdtem kenegetni őket reconstriával, hogy ne látszanak... Ha valaki ezért nem jön össze veled, az ne is szeret Téged. Ne rágódj ezen, fogadd el magad, így mások is máshogy fognak rád nézni. :)
2012. dec. 5. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!