Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket nagyon zavar, ha egy lánynak a mellén stria van?

Figyelt kérdés

Nekem csak a mellemen van. Átlagos vagyok,nem vagyok dagadt.Használok krémet,de nem igazán segít.Ti amikor megláttok egy striás mellet,akkor elmegyek a kedvetek a szextől? Vagy mit csináltok?

20/L

2012. szept. 11. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha amúgy jól megvagyunk, én amiatt semmiképpen sem dobnálak. Mellesleg kisebbek nekem is vannak a csípőmön.
2012. szept. 11. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem. foleg,h 1-2ev utan magatol kifeheredik, es alig latszik. nem marad voros
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki szeret, akkor nem fog elmenni a kedve egy két szépséghibától, nyugi. :)
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna, ne aggódj emiatt. Lehetnek persze extrém esetek, de nem hiszem, hogy neked ilyen lenne.

A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod és nem feszélyezed magad miatta.

Volt barátnőmnek is olyan volt egy kicsit, de szinte észre sem vettem.

5/13 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Nem egyáltalá, ha szeret valaki téged vagy csak megakar fektetni azt nem zavarja a stria.Ha csak átmennek rajtad akkor is leszarják, ha meg a szerelmeddel csinálod és látja akkor ha igazán szeret akkor nem foglalkozik vele.

6/13 menta34 ***** válasza:
Az, hogy "van" nem mond semmit. Attól függ mennyi, hol, milyen, stb. simán elképzelhető olyan is ami komolyan nem zavaró, és persze olyan is ami igen... mondhatni látni kéne :) viszont egy mell szépségénél azért még sok szempont van, mérete, formája, bimbó, stb.
2012. szept. 11. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Őőő hát erre anyit tudok mondani, hogy nekem meg a fenekemen van, mert hirtelen nőttem nagyot (sosem híztam/fogytam, 10 év alatt 3 kg-t nem ingadozott összesen a súlyom), veszettül utálom, kenem mindennel, de nem segít (E vitaminos testápolótól halványabb kicsit nekem amúgy, de nem túlzottan...). Frusztrál, emiatt csak a francia bugyit szeretem, amiben annyira nem látszik.

Ellenben a barátomat nem érdekli, sem a mostanit, sem az exeket nem érdekelte.

Ami inkább érdekli őket az a forma, a tapintás... a jelenlegi barátom megőrül a fenekemért, és imádja hátulról a szexet a látvány miatt is :P

Na, szerintem ugyanez igaz a mellekre is. Senkit sem érdekel, hogy csíkos-e, inkább a formáját, tartását szeretik :)

2012. szept. 11. 15:41
 8/13 A kérdező kommentje:
A tartásával,formájával semmi baj nincs,csak azok a fránya csíkok nem lennének ott.
2012. szept. 11. 21:17
 9/13 anonim válasza:
Milyen krémet használsz?? Érdekes, mert én is használok a melleimre reconstriát és nekem annyira elhalványította, hogy már alig látszanak!!
2012. szept. 12. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, hiszen az semmit nem vesz el a szépségedből! Sokszor csak Ti, lányok idegeskedtek ilyen semmiségek miatt, mert nekünk fiúknak ez egyáltalán nem számít. Ha Ti nem aggódnátok emiatt, mi észre se vennénk!
2012. szept. 12. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!