Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket nagyon zavar, ha egy lánynak a mellén stria van?
Nekem csak a mellemen van. Átlagos vagyok,nem vagyok dagadt.Használok krémet,de nem igazán segít.Ti amikor megláttok egy striás mellet,akkor elmegyek a kedvetek a szextől? Vagy mit csináltok?
20/L
Egyáltalán nem zavarna, ne aggódj emiatt. Lehetnek persze extrém esetek, de nem hiszem, hogy neked ilyen lenne.
A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod és nem feszélyezed magad miatta.
Volt barátnőmnek is olyan volt egy kicsit, de szinte észre sem vettem.
Őszintén?
Nem egyáltalá, ha szeret valaki téged vagy csak megakar fektetni azt nem zavarja a stria.Ha csak átmennek rajtad akkor is leszarják, ha meg a szerelmeddel csinálod és látja akkor ha igazán szeret akkor nem foglalkozik vele.
Őőő hát erre anyit tudok mondani, hogy nekem meg a fenekemen van, mert hirtelen nőttem nagyot (sosem híztam/fogytam, 10 év alatt 3 kg-t nem ingadozott összesen a súlyom), veszettül utálom, kenem mindennel, de nem segít (E vitaminos testápolótól halványabb kicsit nekem amúgy, de nem túlzottan...). Frusztrál, emiatt csak a francia bugyit szeretem, amiben annyira nem látszik.
Ellenben a barátomat nem érdekli, sem a mostanit, sem az exeket nem érdekelte.
Ami inkább érdekli őket az a forma, a tapintás... a jelenlegi barátom megőrül a fenekemért, és imádja hátulról a szexet a látvány miatt is :P
Na, szerintem ugyanez igaz a mellekre is. Senkit sem érdekel, hogy csíkos-e, inkább a formáját, tartását szeretik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!