Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon zavar titeket, ha egy lánynak van striája?
Ööö... szerintem engem jobban zavar, hogy rajtam is van néhány...
20/F
Na de hogy normálisabban válaszoljak:
Szépséghiba, de egyáltalán nem komoly. Nem mondanám zavarónak egyáltalán.
20/F voltam
Köszönöm a válaszaitokat :))
1.kommentelő: A stria hirtelen fogyásnál vagy testsúlygyarapodásnál vagy hirelen növésnéljön létre,amikor a bőr elveszíti a rugalmasságát és megszakad a kapcsolat az izomrostok között...eleinte halvány rózsaszínszínű majd később kifehéredik...
Eltüntetni teljesen nem lehet,csak halványítani sok-sok mozgással és bőrfeszesítő krémekkel vagy az utolsó dolog a kozmetikai beeavatkozások...
Engem sokkal inkább zavar az, hogy tele van vele az egész hasam/derekam/combom. Ráadásul a szép vastag lila fajta...
Baromi illúzió romboló, pláne férfinál...
Valószinűleg az amire te gondolsz, kicsi, vékony, bőrszínű csíkocskák itt-ott, majdhogynem észrevehetetlen.
Nemhiszem, hogy bármelyik férfit zavarná...
21F
Ha megmutatod, akkor lehet, hogy észreveszem.
Bár szerintem ahogy néhány görögdinnye is jól néz ki csíkosan - úgy néhány lánynak is állhat jól. Nézz meg egy zebrát, vagy egy tigrist: az aztán igazán csíkos - mégis jól néz ki.
Ahogy egy korábbi válaszoló is írta, a legtöbb pasi azt sem tudja, mi az. Az a kevés, aki tudja azért tudja, mert neki is van, így őket nem hiszem, hogy zavarná. Akiknek meg fogalmuk sincs... nos, ez függ az embertől, és hogy mennyire látható rajtad ez a hiba.
Nekem a csípőmnél van, eddig 1 srácnak mutattam meg, és észre se vette volna, ha nem szólok. Továbbiakban sem igazán érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!