Fiúk! Ha jó alakja van a barátnőtöknek de elég sok stria van rajta az mennyire zavar titeket?
ne érezd rosszul magad emiatt, nekem is csak sejtésem van, hogy az mi is valójában :) nem kell túlzásokba esni a külső terén sem, ha jó alakod van örülj neki!
23f
Nem értem minek teszed fel a kérdést ha soha nem fogunk járni stb?
Az ien kérdéseknek semmi értelme. Napjában többször olvasok olyat h mi a véleményetek arról ha dagadt a nőtök?
18/F
Szerintem sem veszik észre:)
Nekem is vannak ilyen csíkjaim, a derekamon és a belső combomon egyaránt, régen rózsaszínesek voltak, de már olyan gyöngyházszínű. A barátomat vagy nagyon hidegen hagyja, vagy nem veszi észre. (Egyébként nekem még "jó alakom" sincs, nem vagyok vékony)
nem mondom,hogy szép,de ha jó alakja van,ez legyen a legkevesebb probléma.szóval ne szégyeld magad emiatt.tökéletes nő meg úgy sincs:-)
amúgy sok nőn van stria,elég,hozzá egy kicsi hízás,és már megjelenik,ez egy ilyen dolog sajnos.rajtam is van,férfi létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!