Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Tanár-diák viszony? Mennyire gyakori ez?
Figyelt kérdés
Leginkább középiskolákra, gimnáziumokra gondolok. Ha a férfi tanár idősebb 10-15-20 évvel, mennyire kavarnak botrányt ezek az ügyek manapság? Tudok történeteket?2012. nov. 30. 21:43
1/6 anonim válasza:
Volt egy gimi, ahol egy tanár szerette kihasználni a friss gólyás lányokat. Szóval akad ilyesmi.
2/6 anonim válasza:
Előfordul, de általában nem nézik jó szemmel az ilyesmit. Sem a tantestületben, sem az adott tanár családjában (ha van neki). Főleg akkor gáz, ha a tanár tanítványáról van szó, ha nem tanítja az adott diákot, akkor talán valamivel "enyhébb" a dolog.
3/6 anonim válasza:
Nehéz az ilyet titokban tartani, és ha kiderül, akkor elég nagy botrány lehet belőle. A tanárt akár ki is rughatják. Sajnos vannak olyan tanárok, akik kihasználják a fiatal diáklányok naivságát, tapasztalatlanságát.
4/6 anonim válasza:
Cöhh... Legtöbbször ezek a fiatal lányok egyáltalán nem naivak és tapasztalatlanok, szóval őket sem kell feltétlenül félteni.
5/6 anonim válasza:
csak fordított esetről hallottam, személyesen.
6/6 anonim válasza:
2 éve jöttem össze a tanárommal, engem ugyan nem tanított, de elég nehéz volt úgy titokban tartani, hogy mindketten folyamatosan egymásra gondoltunk. Ami kicsit nehezítette, az a köztünk lévő korkülönbség (20 év) és az, hogy gyermekei vannak. Válófélben volt, mikor összejöttünk, én pedig eléggé el voltam veszve akkoriban, szóval jól egymásra találtunk. Tapasztalt, érett, intelligens, egyszóval minden, amire szükségem van egy férfiban. A mai napig együtt vagyunk, szeretem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!