Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm->kiszemeltemmel->pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm->kiszemeltemmel->pénzért? Mit tennétek (lent, hosszú)

Figyelt kérdés

Mit tennétek ilyen helyzetben?Sztori:

1 éve van már egy kiszemeltem, legjobb barátnőmmel beszéltem meg minden vele kapcsolatos dolgot.

Egyszer 'rossz helyen' voltam, és láttam, hogy szexelnek. . . Egyből sírtam természetesen.

Nem beszélek barátnőmmel, ez gusztustalan, de facebookon írt. . .

50 rugóért tette, magyarán szólva a kiszemeltem volt a kuncsaft, erre ez a legjobb szó.

Nem térek magamhoz, ledöbbentem, ekkorát soha senkikben nem csalódtam.

Nem kellettem a srácnak sem ezek szerint, barátnőm meg palira vett, a pénz miatt.

Mi lesz ezután? Egy osztályba járunk?

Mi lesz velük? Mit tennétek?

(leírtam magam sztorijaként, bár nem az, de most így sokkal érthetőbb, máshogy nem tudtam megfogalmazni, a kérdés: Ilyen helyzetben mit tettetek?Mit tennétek? A kérdés nem rólam írodott, de másként nem tudtam megfogalmazni, ezt nézzétek el, köszi:))

2012. nov. 30. 20:56
 1/10 anonim válasza:

Aztarohadt...

akasztókötelet kölcsönadok szivesen...

2012. nov. 30. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
MI A F*SZ? hány évesek vagytok?
2012. nov. 30. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Alatta leírtam a kérdés nem rólam szólt:):D

Tessék,kérem elolvasni a kérdést:D Végig:).

Első:Ilyen helyzetben azt tudom mondani, hogy vagy nem voltál még szerelmes, vagy nem szeretted annyira, vagy nem csalódtál barátban, de belegondolni is rossz a másik helyébe.

A történet egy ismerősőmről szól egyébként.

23 éves, a srác: 23, és a barátnő aki aki becsapta a legjobb barátnőjét pedig: 22

2012. nov. 30. 21:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Lány=23

Fiú=23

A lány aki lefeküdt a sráccal=22

Pénzért-->megszorult anyagilag

2012. nov. 30. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
A cigányoknál és az alja népnél ez már csak így megy...
2012. nov. 30. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
lányként nem tudom elképzelni, hogy fizethet egy férfi pénzt (főleg ilyen sokat)szexért. Hogy mit tennék? Semmit, semmi közöd nincs hozzá. de a csaj (akinek a barátnője lefeküdt a hapsival) helyében megszakítanám a kapcsolatot mindkettővel.
2012. dec. 1. 08:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsóelőtti: Nem tudom, honnan ismersz bárkit is. . . mindenesetre undorító vagy:).

Utolsó: Köszönöm,valóban ez lesz szerintem nekik is, undorodom én is a csajtól. . . Gusztustalan kis liba:).

2012. dec. 1. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy nem ismered el, hogy a barátaiddal ebbe a kategóriába tartoztok csak magadat nyugtatod. Ne mondja nekem senki, hogy civilizált ember egyrészt k urva, másrészt k urvázik, és még meg is látják egymást... Milyen jó barátság... Hányinger elkap. Na és ha ez nem veled történt miért vagy így felháborodva?
2012. dec. 1. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ezt a kérdést nem értem:

"Egy osztályba járunk?"

Ezt is mi mondjuk meg???

2012. dec. 6. 21:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: az nem kérdés akart lenni:D de szerintem annyira alapon érthető, hogy a felkiáltójel helyett véletlenül egy kérdőt raktam:).
2012. dec. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!