Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm->kiszemeltemmel->pénzért? Mit tennétek (lent, hosszú)
Mit tennétek ilyen helyzetben?Sztori:
1 éve van már egy kiszemeltem, legjobb barátnőmmel beszéltem meg minden vele kapcsolatos dolgot.
Egyszer 'rossz helyen' voltam, és láttam, hogy szexelnek. . . Egyből sírtam természetesen.
Nem beszélek barátnőmmel, ez gusztustalan, de facebookon írt. . .
50 rugóért tette, magyarán szólva a kiszemeltem volt a kuncsaft, erre ez a legjobb szó.
Nem térek magamhoz, ledöbbentem, ekkorát soha senkikben nem csalódtam.
Nem kellettem a srácnak sem ezek szerint, barátnőm meg palira vett, a pénz miatt.
Mi lesz ezután? Egy osztályba járunk?
Mi lesz velük? Mit tennétek?
(leírtam magam sztorijaként, bár nem az, de most így sokkal érthetőbb, máshogy nem tudtam megfogalmazni, a kérdés: Ilyen helyzetben mit tettetek?Mit tennétek? A kérdés nem rólam írodott, de másként nem tudtam megfogalmazni, ezt nézzétek el, köszi:))
Aztarohadt...
akasztókötelet kölcsönadok szivesen...
Alatta leírtam a kérdés nem rólam szólt:):D
Tessék,kérem elolvasni a kérdést:D Végig:).
Első:Ilyen helyzetben azt tudom mondani, hogy vagy nem voltál még szerelmes, vagy nem szeretted annyira, vagy nem csalódtál barátban, de belegondolni is rossz a másik helyébe.
A történet egy ismerősőmről szól egyébként.
23 éves, a srác: 23, és a barátnő aki aki becsapta a legjobb barátnőjét pedig: 22
Lány=23
Fiú=23
A lány aki lefeküdt a sráccal=22
Pénzért-->megszorult anyagilag
Utolsóelőtti: Nem tudom, honnan ismersz bárkit is. . . mindenesetre undorító vagy:).
Utolsó: Köszönöm,valóban ez lesz szerintem nekik is, undorodom én is a csajtól. . . Gusztustalan kis liba:).
Én ezt a kérdést nem értem:
"Egy osztályba járunk?"
Ezt is mi mondjuk meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!