Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? (hosszú lesz)
Lassan a második iksz felé közeledve azért akarva-akaratlanul elgondolkozik az ember, hogy mit is kezdjen magával, lényegében az élet minden területén, elvégre most kell megalapozni a későbbieket. Ugyanígy van ez a párkapcsolatok terén is, és akkor lényegében egy gyengébb felkonferálással el is jutottam a lényeghez:
Tizenkilenc múltam, és igazából még csak keresem magam. Ez nem is baj szerintem, az élet velejárója, hogy tapasztalatot szerzünk, tanulunk a hibáinkból és minden újat ki szeretnénk próbálni. ezzel nincs is problémám, sok területen ekképp csinálom a dolgokat. Igen ám, de az a bizonyos érzelmi része eddig nem igazán jön össze. Egyszerűen van bennem egy gát, ami az évek során kialakult bennem. Félreértés ne essék, volt már kapcsolatom, mind hosszabb távú, mind alkalmi. Alapjáraton meglehetősen vonzódom a lányokhoz, ezzel világéletemben nem volt problémám. Mostanában viszont észrevettem, hogy egyre inkább nem teszek semmit ezen ügyek érdekében. Gondolok itt például arra, hogy az elmúlt hónapok során két új közösségbe is bekerültem, ahol rengeteg lány van, természetesen van pár, akik felkeltették az érdeklődésemet. Sajnos az a baj, hogy itt meg is állt a tudomány. Úgy érzem, néhányukkal lényegében kölcsönös lenne a vonzalom, de egyszerűen ennyi. Tisztában vagyok vele, hogy mit kéne csinálnom, hogy szimplán oda kéne mennem beszélgetni, a többi meg úgyis kialakulna. De valahogy nem tudom rávenni magam. És ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Szociálisan nincs semmi bajom, régóta megvan a megszokott baráti köröm, sportolok, kocsmába járok, bárkivel bármiről szívesen elbeszélgetek, szerintem kimondottan udvarias is vagyok. De amikor tényleg azt érzem, hogy jó lenne valami komoly is egy lánnyal, akkor valahogy nem tudom megtenni azt a bizonyos első lépést.
Biztos, hogy valahol mélyen komoly pszichológiai magyarázata van ennek az egésznek, csak eddig nem éreztem, hogy ilyen súlyos lenne. Viszont már egy picit sok ez a teszetoszaság, mert nem ilyennek ismertem magam. Szerintetek tudok egyedül is változtatni rajta, vagy kezdjek el keresgélni valamilyen pszichomókus után?
:)) Szerintem semmi probléma veled, főleg nem annyira, h pszichomókusra lenne szükséged. :P
Simán még abban a korban vagy, amikor az ember nem tudja, mit akar és egyik pillanatban ilyen, a másikban meg olyan. Ez tök normális, ha engem kérdezel.
Tudod hogy védhetnéd ki ezeket? Amikor van egy lány, akihez vonzódsz, és nem érzed azt, h oda kéne menned, csak azért is menj oda hozzá. Nem azért, h felszedd, hanem, hogy elmondd neki, h "hé, amúgy eléggé bejössz, csak lusta vagyok odamenni a lányokhoz... gondoltam szólok, ha neked is bejönnék, ne hagyd ki a lehetőséget, csak mert ennyire töketlen vagyok." ha van humora a lánynak, még be is jöhet. :D
Dehogy nincs probléma. Van probléma. A srác nem tudja a falat ledönteni, amit maga köré épített. Gondolj egyet, és döntsd le azt a falat. Ha van egy olyan csaj, amelyik tetszik neked, ne gátold magad abban, hogy kielégítsd vágyaidat, mint férfi. Látod a lányokon mennyire változnak, kezdenek anyagiassá válni, és lehetséges, hogy ez gátol téged abban, hogy odamenj valamelyikhez. (bár nem tudom milyen anyagi körülmények között élsz, és dolgozó ember vagy-e)
Adok egy jó tanácsot, ha nincs jogsid, akkor mielőbb tedd le, utána már egy kicsit másabb ember leszel.
Igen, ebben azt hiszem talán egy picivel már több igazság is ott lappang. Azon már eltűnődtem, hogy ez az anyagiasság mennyire játszik közre a lányoknál, és sajnos elkeserítő olykor a helyzet. Az anyagi dolgaimmal szerencsére nincsenek bajok, de én valahogy azt a dolgot keresem, már ha egyáltalán keresem egy lányban, aminek semmi köze a pénzhez. Jogsi az motoros, az a stílus az egy picikét jobban fekszik nekem. Szóval az anyagiakból szerintem nem fakadhat ez a dolog.
(Félreértés ne essék, dolgozom, egy ideje nem érzem azt, hogy engem el kéne látni, szeretném magamnak felépíteni a dolgaimat, a karrieremet. Lehet, hogy emiatt sem szeretem annyira ezt az anyagiaskodást a lányoktól. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!