Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én unom már, hogy minden pasi r*hadtul egyforma?
Már elnézést a kivételektől:) De ma is megyek az utcán szembejön 4 fiú.Mindegyik szőrmés-kapucnis kabátot,s*gg alá tolt,de szoros farmert,lógós,szintén kapucnis pólót és magasszárú cipőt/bakancsot viselt.A hajuk persze telenyomva zselével.És egyszerűen r*hadtul ugyanúgy nézett ki az összes..de a suliban is rengeteg ilyen fiú van.És ami külön gáz,hogy a legtöbbjük tök vékony,már a lányok is izmosabbak náluk:S A villamoson is szinte csak ilyen srácok voltak.Bár mondjuk láttam egyet,aki sima fekete gatyát,bőrdzsekit viselt,nem zselézte szét a haját ő nagyon férfias volt és vonzó ezek közt a bájgúnárok közt,pedig velük egykorúnak látszott.Szóval más lányokat nem is idegesít ez? 17/L
ismerkedős privát üziket NEM kérek:)
Szerencséd, hogy nincs kedvem udvarolni, mert egy életen át mondhatnád utána, hogy "bocsánat ezért a kérdésért"! :)
Azért kíváncsi lennék, Te mennyire vagy "egyedi"...
Hopsz.
Valamilyen szinten egyetértek a kérdezővel, mert tényleg sok klón mászkál az utcákon.
Viszont mégis a legtöbb lány, a fent említett fiúk közül akar válogatni.Így egyértelmű, hogy egyre több fiú fog beállni a sorba.Vagy pedig van eszük, és semmi pénzért sem.
Lányoknál ugyanez a helyzet.
Bemegyek egy szórakozóhelyre.Ül egy asztalnál 4-5 lány.Ugyanolyan a frizurájuk, max a hajszínük tér el, ugyanazok "trendi" nadrágok, "félcsecsekincsüng" pólók, de
legtöbbször még ahogy keresztbe tett lábbal ülnek, és isznak szívószállal valami lötyit..az is ugyanolyan.
pasiként én is feltehetném a kérdést:
'csak én unom már, hogy minden csaj r*hadtul egyforma'?
nem olvastam el a kommenteket, de ilyet ne írjál ki hogy: ismerkedős privát üziket NEM kérek:)
ez felhívás akkor hogy igenis kérsz, így több pasi fog írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!