Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi egyforma?

Figyelt kérdés

Persze nem teljesen, csak csoportokba sorolható, van a menő srác akinek jó a dumája, klassz a megjelenése ő az a tipik alfahím akiért rajonganak a nők. Ott a csendes srác aki már kevésbé népszerű persze kedves meg minden de nem kelti fel a lányok érdeklődését ( legalábbis az enyémet), és ott a szegény csúnya, kissé "béna" srác akit kipofáznak a háta mögött vagy ami még rosszabb a képébe...

Egyszer voltam szerelmes, akkor is egy alfahím féle pasiba, és azt hiszem most megint kezdek beleszeretni egy tök ugyan olyan srácba pedig tudom, nem hozzám valók az ilyenek, és nekik sem a magamfajta lány kell.

Tényleg mindig ilyen srácba fogok beleszeretni? Lányok a ti barátaitok is hasonlóak voltak e téren?

2010. nov. 26. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi egyforma: 2lába van, 2 keze, van 1 farka. De belül a lelke már más. :)
2010. nov. 26. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen. Én sajnos a 3. csoportba tartozom. És igen, mindig ilyenbe fogsz beleszeretni, mert minden nőnek a külső a legfontosabb.
2010. nov. 26. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért nem ilyen egyszerű az! A csoportosításoddal nem értek teljesen egyet!
2010. nov. 26. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
több csoport van aki csendes visszahúzódó az szerintem hosszabb kapcsolatot lehet létesíteni vele mit egy ilyen "alfa hím"-el aki már elnézést a kifejezésért a farka után megy meg egy jóképű srác is lehet csendes és egy ronda de beképzelt is lehet nagypofájú
2010. nov. 26. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Uhh, igazatok van, amit gondolok nehezebb leírni mint hittem.:/ Igazából az alfa hím alatt nem azt értem aki a legújabb legmárkásabb ruhákba jár, hűű de jóképű stb. Bár igaz a srác akit szerettem csak a farka után ment, de már nem érdekel, sokkal inkább, hogy akibe azt hiszem kezdek beleszeretni, egy nagydumás srác, folyton megnevettet, de ő sem egy márkabu*i...

Nekem az alfahím azt jelenti, hogy férfi, ami nálam azt jelenti, hogy férfias a hangja, a külseje, nem egy metroszexuális nyálgép.:S

A csoportosítást a volt osztálytársaim és munkatársaim alapján írtam, szinte mindenhol ebbe a három csoportba tudtam sorolni a pasikat.

2010. nov. 26. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Akit te alfa-hímnek nevezel, az lehet, hogy más környezetben a rusnya és félős gyerek lesz.

Szerintem minden nő másikat pakolna ebbe a három csoportba.

2010. nov. 26. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
igen igen a környezet sokat számít kiskoromban alsóba én is ilyen "kis rossz" voltam átkerteltem egy másik osztályba és gyakorlatilag kész személyiségtörés egy négydumás srácból egy csendes visszahúzódó gátlásos lettem a társdalom formálja az embert és csak ritkán az ember a társadalmat
2010. nov. 27. 13:45
 8/8 k.veronika199 válasza:
Ha valaikivel össze veszel és akkor mondja hogy te is olyan vagy mint a többi.. akkor az csak annyit jelent hogy te is átbaszt@d.
2013. okt. 23. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!