Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lányok miért mondják hogy minden pasi egyforma?
hát van közös vonásuk
a sexszeretet, a nő imádat
minden másban eltérőek
mert egy rugóra jár az agyuk..
általában..:)
Kb. ugyanaz a sablon mindegyik. Csomagolásban különböznek, és némelyikbe egy kicsivel több érzelem szorult.
De a váz ugyanabból a gyártósorból van. És a programozás is ugyanolyan szar...
Bocs, de éppen csalódtam. Ez van.
Én lány vagyok, de nem mondom azt, hogy minden pasi egyforma:)
Sőt...ahh az én Szerelmemhez még csak hasonló sincs:D
Minden viccet félretéve...én úgy látom, hogy sokszor azért mondják, mert csalódnak/csalódtak egy férfiban és akkor így vezetik le...így próbálják "megnyugtatni" magukat, hogy nem ő fogott ki rosszat, mert minden hapsi egyforma...:D
De szerintem ez a hapsikra is elmondható..., mármint ha ők csalódnak...ők is úgy állítják be, hogy minden nő egyforma...minden nő a pénzre hajt, minden nő kurv@ stb...pedig nem így van...
Attól, hogy valakiben csalódunk, nem kéne másokat büntetni, és egy kalap alá venni mindenkit egy valaki miatt...
19L
Általában több, minimum két csalódás után mondják ezt az emberek. Az a tapasztalatom viszont, hogy miután több kapcsolat is megromlott, fel kellene tenni a kérdést, hogy biztosan csak velük van a gond? Nem lehet, hogy valamit én csinálok rosszul és azért járok így?
ffi/26
Á nem. Csak az a hatalmas élettapasztalat mondatja velem, kemény huszonévesen... Na jó viccet félretéve:
Nem kell ahhoz sokat csalódni. Elég egyszer is. És elég, ha csak egy kicsit is kinyitja a szemét az ember, és egy kicsit foglalkozik globálisan a kérdéssel. Pszichológiával, emberekkel, problémákkal. Aztán rájön, hogy tényleg szinte ugyanúgy gondolkozik mindegyik. Ugyanazok a problémák, ugyanazok a hibák sorra... Elég csak ezt az oldalt nézni, ha nem akarunk messzire menni.
De nőkre is ugyanez rámondható. Lényegében! mindenki ugyanolyan, csak a neveltetés és az élet visz minket arra, hogy másnak gondoljuk magunkat. Mindenki az "EGYÉN" akar lenni, és nem hiszi el, hogy ugyanolyan, mint a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!