Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel megteszem. De ha nemleges választ ad?
Van egy srác aki tetszik etc. (hosszú..) a lényeg hogy elég sok "jel" utal rá hogy viszonozza a dolgot.. de elég félénk.. :|
Szombaton lesz egy bál.. mi lenne ha miközben táncolunk (mindig felkér de ha nem majd én őt..) mondanám, hogy menjünk ki beszélni.. *kimegyünk*
-(neve)! hát most hogy is kezdjem el.. szóval.. ő.. nekem több vagy mint barát.. (mosoly) és szeretném tudni hogy most mi hogy állunk.. (?) [elfogadok vázlat szöveget..nem tudom még mit mondjak..]
Mi van ha nemleges lesz a válasza.. egyszerűen.. foggalmam sincs.. kezdtem össze szedni a bátorságomat.. de bele gondoltam ebbe.. :S
Ő lenne az első barátom (ha)..
14l 15f
(ja tényleg.. légyszi hagyjatok a tanuljatok még fiatalok vagytok szöveggel.. 4,5körüli átlaggal nem hiszem hogy olyan sz/r lennék..köszi!)
szerintem nem kell semmit se megtervezni előre, mert úgy sem az fog történni, amit eltervezel...
spontán összefuttok, beszélgettek egyet, és a többi hön magától
meg ilyet ne mondj neki nyíltan még, hogy többet érzel iránta, szerintem a viselkedésedből, nézésedből stb... rájön
1.pont az ilyenektől próbáltam kímélni magam mint te.. -.-"
2.már fél éve tetszik és húzzuk egymást.. (ha gondolod írj privátot és kifejtem bővebben) szeretném már tudni, hogy na most mi.. egyszerűen így egyszerűbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!