Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok ha ezeket megteszem?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt barátnőmmel, együtt élünk, jegyben járunk. Suliba elkísérem minden nap, és várom a végén a suli előtt. Reggelit én készítek be neki, ágyba viszem hétvégén a reggelit, és a csókommal költöm. A leckében is segítek neki, de nem írom meg helyette rendszeresen, csak olyat ami nagyon nem megy neki. Emellett minden meg ad nekem, szexben nincs tabu, kedveskedik nekem, és érzem, hogy nagyon szeret. Volt már vita, hogy lehet csak kihasznál, de újabban nem érzem ezt. Ennek ellenére lehet, hogy papucs vagyok?
hát szerintem a lánynak kéne ágyba vinni neked a reggelit:)
2011. szept. 26. 11:29
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem.
Szereted, a kedvében jársz, mindent elkövetsz, hogy boldog legyen, figyelmes vagy vele.
Ő is megad neked mindent, kedves, és szeret elmondásod szerint.
Akkor? :D
U.i.: A háziját ne írd meg azért. Ha nehéz, nehéz. Küzdjön. Neki kell tanulnia még, már nem neked.
2011. szept. 26. 11:30
4/14 MarySue válasza:
Háááát....szerintem nem kellene a tenyereden hordoznod egy ideig, és akkor majd eldől, hogy mik a szándékai veled. Ha megérzi a hiányát, akkor meglátod, hogyan fog reagálni.
2011. szept. 26. 11:32
5/14 MarySue válasza:
Jahh, hogy nem ez volt a kérdés :D bocsi :D :$
Igen, azt hiszem egy kicsit papucs vagy, ne haragudj :(
2011. szept. 26. 11:33
6/14 anonim válasza:
Nem papucs vagy, hanem túlzottan szerelmes :)
2011. szept. 26. 11:37
7/14 anonim válasza:
Cseppet sem vagytok egyenrangúak ebben a kapcsolatban, de menthető a helyzet. Csak ne hagyd, hogy jobban visszaéljen az önzetlenségeddel.
Egyszer meg fogja szokni az alárendelt szerepedet, ami neki kényelmes lesz, majd egy őszinteségi roham alkalmával ki fogja jelenteni, hogy már nem szerelmes, hiszen nem viselkedsz igazi férfiként.
Ha tényleg csak a szex, amit ő adni képes, akkor egy idő után fizetőeszköznek fogja tekinteni, aminek az esetleges megvonásával rád kényszeríti az akaratát.
Ne hagyd meg abban a hitben, hogy te "örülhetsz, hogy szóba áll veled"...Örüljön ő is!
2011. szept. 26. 12:10
8/14 napietus válasza:
nem kifejezetten papucs, viszont nyálas. ja, nem. papucs is.
2011. szept. 26. 12:11
9/14 anonim válasza:
Igen, papucs vagy. Az ilyen fajta nők/lányok hiszik el hogy bármit megtehetnek. Utána csak szét kell dobniuk a lábukat azt el van intézve. Cseppet sem vagy egyenrangú fél úgy érzem. A figyelmességgel, és a törődéssel nincs gond, de ha ki is használ, akkor igen.
2011. szept. 26. 12:24
10/14 anonim válasza:
anyád én pont ilyen kapcsolatra vágyok... egyébként szerintem nem vagy olyan vészesen papucs... legyél boldog az a lényeg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!