Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit akarnak elérni vele hogy felraknak képet magukról facebookra és 100-an lájkolják minimum, oda írják milyen szép, csinos, gyönyörű. Stb, élőben meg egy egyszerű csajok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:46
11/16 A kérdező kommentje:
hát igen, meg hát pl.: fordítva: szerintem egy lánynak sem tetszene ha egy fiúja pl: alsógatyában lefényképezni magát, odaírnák milyen sukár, meg szépfiú..stb.
2012. nov. 28. 20:24
12/16 anonim válasza:
Azért nme értek egyet az előttem 2-vel (?? annyi) válaszolóval, mert biztos nem önbizalomhiányosak. Nem hinném, hogy aki önbizalomhiányos, az 100 képet csinál magáról, és mindet fel is rakja. Tapasztalat.
13/16 anonim válasza:
Egyszerűen csak önbizalomhiány.
14/16 anonim válasza:
ha biztos vagyok magamba akkor nem teszem ki a képeimet a világnak, egész egyszerűen mert aki elégedett magával, azt nem érdekli más véleménye.Ennyi
15/16 anonim válasza:
Én viszont a kettővel ezelőttivel értek egyet. Aki istenigazából önbizalomhiányos, az nem tesz ki ilyen képet.
DE az is tény, hogy azért teljesen egészséges mennyiségű önbizalommal nem ott várnak az emberek megerősítést.
16/16 anonim válasza:
Kérdező, szerinted ugyan mit? Semmi mást nem tudnak felmutatni az életben, csak ezt. Ha beszélgetnél vele, kiderülne, hogy esze semmi, fogd meg jól! Egy értelmes lánynak nincs szüksége ilyesmire, hogy észrevegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!