Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn 20 lányból 16-17 (megszámoltam és átlagban ennyi) mindig kiírja az ideáljához, hogy minimum 175 legyen egy pasi, akkor nem jogos a 175 alatti pasik sírdogálása?
get a life!
egyébként meg adatlapra bármit kiírhatnak.ha élőben összefutsz vele,és nem vagy 175,csak 174 cm,de nagyon szimpi vagy neki,nem hiszem,hogy ez lesz a mérvadó
Nálam 170 volt kiírva anno, mert én 165 vagyok. A párom, akivel társkeresőn jöttünk össze 170 magas, ha magassarkút veszek fel, kicsit talán magasabb is vagyok nála, de egyáltalán nem érdekel.
Nem a méret a lényeg, nem a magassága fogott meg, hanem a személyisége.
Viszont egy ilyen nyafogó, picsogó kisfiúval mint a kérdező, biztos nem kezdenék. A férfi legyen Férfi és pont.
De ha már itt tartunk és társkereső meg miegymás, mielőtt összejöttem a párommal, randiztam olyan sráccal, aki közölte, hogy azért nem lesz második randi, mert nem elég hosszú a hajam (vállig ért, frissen vágattam le, és imádtam). Én személy szerint úgy kezeltem a helyzetet, hogy közöltem a sráccal, hogy ha csak ennyi a gond, akkor fél év múlva, mikor már elég hosszú a hajam, jelentkezzen, hogy elküldhessen a bús pitsába a hülyeségeivel. Nah, valahogy így gondolkodik egy magabiztos férfi, nem úgy mint a kérdező (pedig én csak egy nő vagyok...).
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!