Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécs lenne a gyönyörű és egyben jellemre is imádnivaló, szerethető lányok városa?
Úgy látszik, hogy szerencsés voltál eddig, hogy a pécsi lányok jobbik oldalát ismerted meg. :D Többnyire a pécsi lányok lekezelőek/flegmák/bunkók, és egyáltalán nem nyitottak. Ismerkedni nem nagyon lehet velük, mert nagyon gyorsan elhajtanak. Szóval még mielőtt ideköltöznél Pécsre abban a reményben, hogy itt csupa kedves és aranyos lány szaladgál, akkor ki kell hogy ábrándítsalak.
(Egy pécsi pasi, aki távkapcsolatban él, mert itt nem talált normális lányt.)
Hát, messziről jött ember azt mond amit akar, és olyannak mutatja magát, amilyennek akarja. Szóval igen, lehet, hogy a távolság. :D
(5-ös válaszoló voltam.)
Szerintem nem lehet így megközelíteni a dolgot, nem mondanám hogy szebbek vagy okosabbak, de azt sem hogy elhajtanak mindenkit, meg nagyképűek... Nem is tudom ezt minek kéne befolyásolnia, ami szerintetek ekkora rétegződést okoz.
Egy pécsi lány ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!