Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire sértő volt?
Van egy lány akivel már több mint 8 éve barátok vagyunk és nagyon úgy alakult, hogy lehetett volna párszor több is.
Pár hónapja volt egy rossz húzásom, találtam a neten egy lányt aki pontosan úgy néz ki mint ő és épp hátulról tolják.... gondoltam elküldöm neki. Azonnal le is tiltott, pedig.... komolyan mondom régóta ismerem annyi közös dolog kötött össze minket és egy ilyenért teljesen megszakítottuk a kapcsolatot.
Most végülis feloldott csak kérte, hogy ne küldjek több ilyet ami érthető meg minden. (pár hétig nem jelöl visssza) de....
Ez tényleg ennyire undorító volt?
Marmint uzenetben kuldted el neki? Mert akkor nem ertem miert kellett igy megsertodni... Ha hasonlit ra, hat hasonlit ra, en csak nevetnek rajta, meg mondanam, hogy ''lennel a srac helyebe, mi?''. Ugy tunik o konzervativabb, de ha olyan regota baratok vagytok/voltatok, akkor ezt tudhattad volna...
Oszinten ugy tudsz bocsanatot kerni, hogy oszinten bocsanatot kersz. Meghovod valami italra, es elmondod neki, hogy hianyzott, es hogy nagyon megbantad, tobbe nem fordul elo. Talan idovel tullep rajta. Bar en ilyen csajjal nem jarnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!