Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen lenne a családomnak, illetve sértő ha születésnapomra egy prostituáltat kérnék? 18F
nem szégyen,de illetlen.
kérjél lóvét,aztán elmész belőle egy egészségügyi ürítésre.
7 lány 7 hónap alatt alatt,meg igen sz@r teljesítmény.
ha napi 7 utasított volna vissza,akkor már 20at tuti megdughattál volna 10 hónap alatt.
Igen szégyen lenne, mert a szüleid azt gondolnák, hogy "ez az én fiam?!?!?
Ha ez nagyon kihat az életedre, neten keress csajt, felhívod, megbeszéled vele, és titokban meg is van.
Nem elég hogy prostiznál, még a szüleid keressenek neked? xD Ember....
Kérj pénzt, de nem hiszem el, az én fiú haverjaim minden sarkon szexet találnak...valahogy csak menne neked is
Sziasztok!
Most beszéltem apával erről, ö azt mondta prostituáltat nem tud keríteni de javasolja hogy böngésszem a netes szex társkeresőket, valamint azt mondta a problémám teljes mértékig megérti és elfogadja, tudja milyenek a hormonok és teljesen normálisan megbeszéltük a témát! Tehát a kérdésem, hogy tudtok jó szex társkereső oldalakat mondani?
10:43
Az egész családom nagyon jó fej, főleg apa! És igen, én magam is szerencsésnek érzem magam emiatt, megbecsülöm őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!