Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok férfi "prostituáltat"?
Figyelt kérdés
aki hajlandó lenne elvenni a szüzességemet, mert más úgyse fogja, és nem szeretnék életem végéig az maradni. És mondhatja, hogy nem vállalja, mert annyira csúnya vagyok?2011. dec. 8. 21:55
1/32 anonim válasza:
gigolonak hívják
szerintem az utcán megkérsz valakit ingyen is elveszi csak egy kis bátorság kell hozzá és a büszkeséged félretevése
2/32 anonim válasza:
Annyira csak nem vagy csúnya.
Hány éves vagy?
3/32 anonim válasza:
Hát sztem bárhol találsz olyan férfit aki elveszi, akár hogy is nézzél ki :)
4/32 anonim válasza:
ha nem vagy nagyon dagi,akkor ja,utcán felcsípsz vkit.
5/32 A kérdező kommentje:
Annyira még nem vagyok öreg, de mondom más úgyse fog lefeküdni velem. Ingyen meg biztos nem. Azért annyira nincs elkeseredve senki szerintem.
2011. dec. 8. 21:59
6/32 anonim válasza:
(Itt.) 20 éves, sportos, művelt, művészeteket szerető, helyesnek tartott srác vagyok és szívesen kényeztetnék nőket.
7/32 anonim válasza:
Lehet róla szó, csak küldj egy képet priviben.
8/32 kovpet válasza:
Beszélsz itt hülyeségeket :)
Kizárt, h annyira csúnya légy.
Legutoljára egy egész szép lány mondta nekem, hogy milyen nagyon csúnya... (és igen, józan voltam :) )
9/32 anonim válasza:
nem hiszem, hogy annyira ronda vagy, ne menj prostihoz!
Küldj egy képet, kíváncsi vagyok, hogy nézel ki.
10/32 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék egy képre priviben ezek után ahogy beharangoztad magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!