Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha látnátok 2 lányt az utcán csókolózni?
Pl. Metrón, villamoson vagy csak simán közterületen? Látott már valaki 2 lányt csókolózás közben? És ha igen, mire gondoltatok?
Ez csak egy egyszerű közvélemény kutatás lenne arról, hogy az emberek mennyire tolerálják, ha 2 azonos neműt látnak nyilvánosan "ilyen" helyzetben. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Felfordulna a gyomrom akkor is ha két csaj smárolna és akkor is, ha két srác. Sőt akkor is, ha hetero párok nyalják egymást.
Közterületen fényes nappal bőven elég egy puszi. Én is imádom a párom, mégsem kezdek el örég bácsik előtt rámászni meg össze-vissza nyálazni. Nem. Ha olyanom van, egy-két puszi, a többit meg otthon, vagy legalábbis nem közvetlenül az öregmama előtt.
Valószíüleg elfordulnék, forgatnám a szeme, és elgondolkodnék, h hová jutott ez a világ...
semmi bajom a leszbikusokkal, se a homikkal, de ez mégiscsak egy nem normális dolog, és tudtommal a beteg emberek nem verik nagydobra h vmi nincs rendbe velük.
manapság pedig szinte divat lett a homoszexualitás...mi van veletek emberek??
17/L
Egyszer lattam egy 22ev koruli lezbikus part, igaz nem smaroltak, csak tapiztak egymast. A kivancsisagom miatt nehezen birtam levenni roluk a szemem. Szerintem ez normalis, bar ne nagy tomegbe csinaljatok, mert biztos akad 1-2 kemeny kalapos konzervativ.
*(itt nem a poenbol lezbit jatszo 15 evesekrol van szo)*
Szerintem a legtobb korombelinek ez a velemenye.
17/F
Ha 2 csaj smárol,azzal nincs semmi gond,még be is szállnék :P,de ha két fiú...:@ Az a végzetem,meg hogy most fel is vonulnak az utcán,és a gyerekeink ezt látják...Hánynom kell...Csinálják otthon! Ne értsen senki félre nincs bajom a melegekkel,több nő marad nekem :P ;)
F 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!