Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha látnátok 2 lányt az utcán csókolózni?

Figyelt kérdés

Pl. Metrón, villamoson vagy csak simán közterületen? Látott már valaki 2 lányt csókolózás közben? És ha igen, mire gondoltatok?

Ez csak egy egyszerű közvélemény kutatás lenne arról, hogy az emberek mennyire tolerálják, ha 2 azonos neműt látnak nyilvánosan "ilyen" helyzetben. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2009. aug. 16. 19:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem néha az is gusztustalan, amikor lány és fiú nyalják falják egymást az utcán. Bár én is azt csinálom a párommal, de csak este vagy olyan helyen, ahol nincs közönség.

Nem vagyok a leszbik és bisexek ellen, én is már smároltam csajjal, de nem fényes nappal, az utcán.

L, 18

2009. aug. 16. 19:12
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ezzel nincs bajom...
2009. aug. 16. 19:18
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy hetero, avagy a saját nemükhöz vonzódók, a kettőjük között lévő kapcsolat csak rájuk tartozik és nem az utca emberére. Az hogy egy-egy puszi elcsattan, az rendben, de sokszor már előjátéknak is beillő smárolás zajlik, ami már tényleg nem utcára való. A csóknak is legyen meg az intimitása. Persze ehhez némi kulturáltság is szükségeltetik.
2009. aug. 16. 19:20
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Bezzeg ha az lenne a kérdésben, hogy 2 fiú csókolózik...

volt, nincs tolerancia

2009. aug. 16. 19:33
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Én ott helyben előkapnám aztán jól rájukrántanék.
2009. aug. 16. 19:43
 6/20 anonim válasza:
86%
Nyugodtan szeressék egymást, csak ne lássam! Az azért durva volt, mikor a tömött buszon hátrafordultam, és azt láttam, hogy tőlem kb 15 cm-re két csaj smárol egymással.
2009. aug. 16. 19:50
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

Velem ez egyszer Pesten az utcán esett meg, épp egy boltba igyekeztem amikor a járdán két csajszi smárolt

úgy megálltam felmérni a helyzetet hogy ez most két lány:D aztán csak mosolyogtam egyet hogy "dejónekik" és továbbálltam:D de igazából semmi különbséget nem látok e között és egy hetero pár smárolása között

2009. aug. 16. 19:57
 8/20 anonim ***** válasza:
48%

Engem az nem zavarna,sőt...:D

Viszont ha 2 fiú lenne akkor hányinger+gyilkolási vágy xD

2009. aug. 16. 20:05
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érdekelne, csinálják ha nekik ez jól esik. Bár lehet nem az utcán kellene. Én már láttam két pasit is csókolózni és ölelkezni... Mondjuk az külföldön volt :D De szóltak, hogy ne lepődjek meg ezen, mert ez itt természetes :D
2009. aug. 16. 20:16
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

Én felizgul(nék)ok!! És az sem zavar, ha fiatalok csókolóznak!

Fiú ;)

2009. aug. 16. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!