Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha látnátok 2 lányt az utcán csókolózni?
Pl. Metrón, villamoson vagy csak simán közterületen? Látott már valaki 2 lányt csókolózás közben? És ha igen, mire gondoltatok?
Ez csak egy egyszerű közvélemény kutatás lenne arról, hogy az emberek mennyire tolerálják, ha 2 azonos neműt látnak nyilvánosan "ilyen" helyzetben. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem néha az is gusztustalan, amikor lány és fiú nyalják falják egymást az utcán. Bár én is azt csinálom a párommal, de csak este vagy olyan helyen, ahol nincs közönség.
Nem vagyok a leszbik és bisexek ellen, én is már smároltam csajjal, de nem fényes nappal, az utcán.
L, 18
Bezzeg ha az lenne a kérdésben, hogy 2 fiú csókolózik...
volt, nincs tolerancia
Velem ez egyszer Pesten az utcán esett meg, épp egy boltba igyekeztem amikor a járdán két csajszi smárolt
úgy megálltam felmérni a helyzetet hogy ez most két lány:D aztán csak mosolyogtam egyet hogy "dejónekik" és továbbálltam:D de igazából semmi különbséget nem látok e között és egy hetero pár smárolása között
Engem az nem zavarna,sőt...:D
Viszont ha 2 fiú lenne akkor hányinger+gyilkolási vágy xD
Én felizgul(nék)ok!! És az sem zavar, ha fiatalok csókolóznak!
Fiú ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!