Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyáva vagyok. Hogy változzak?
Otthon a tükörben egy egész aranyos lányt látok és úgy érzem: "Igen! Most megmutatom ki is vagyok!!!" De amikor társaságban vagyok egyből csúnyànak, idiótának érzem magam. Ilyenkor elgyávulok, nem szólok.
Ugyanez a helyzet a srácokkal.. Amikor még nem látom, elhatározom, hogy rámosolygok (annyira gyáva vagyok hogy ez sem megy), de legalább elcsípem a pillantását. Viszont ha már csak 15 méterről megpillantom a kabátja csücskét, egyből inamba száll az összes bátorságom. Azt sem tudja, hogy létezem...
Erre találták ki a (kis mértékű) alkoholt.
Persze csak 18 éves korod után, addig gyűjtsd a bátorságod.
15 és 18 közé teszlek korilag.
Nos ez azért van, mert keresed az identitásod. Össze vagy zavarodva.
Jó hír: ez a korral jár.
19:26
Ez nem igaz. Lehet épp tetszik neki a bénázásod vagy a vörösödésed.
randizz velem, így hogy már láttam a kérdésed tudni fogom hogy a fapofa mögött érdeklődő mosoly lakozik :DDD
F19
(amúgy meg örülj hogy nem fiúnak születtél, nah ha úgy lennél ilyen egyedül pusztulnál meg :P)
20:10
vagy csak te nem tudsz róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!