Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, annyi gyáva vagyok?

Figyelt kérdés

A történet nagyjából:

Volt egy lány kb. 1 éve akivel rengeteget beszélgettünk heteken át de aztán elhanyagoltuk egymást sőt ő össze jött mással, valószínűleg csak azt hitte , hogy barátként akarom mert nem voltam elég bátor, hogy elmondjam mit akarok.

De most meg már annyira rástresszeltem dologra, hogy ráírni meg beszélni se merek vele , mert félek, hogy mit gondol majd. Meg hogy megint nem jön össze az egész dolog aztán depizhetek miatta jó darabig. Esetleg ciki helyzetbe kerülök..

Kicsit meg is változott azóta a csaj régebben visszahúzódóbb volt most meg más barátai lettek és más típusú lett.

Nem tudom mi tévő legyek mert mindig rá gondolok.

2012. júl. 2. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Elbasztad. Sírd ki magad, és lépj tovább. Legközelebb majd talán megteszed, ha nem akarsz megint pofára esni.
2012. júl. 2. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Csináld, most már mit veszíthetsz hiszen semmilyen kapcsolatban nem állsz vele. Csináld amit jónak érzel és valami kialakul.. az a lényeg ne toporzékolj egy helyben hanem lépj előre. A visszautasítás is előrelépés.
2012. júl. 2. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg talizgassatok, de szerintem ne mond el mit érzel úgy nem ejt pofára. aztán ki tudja lehet bejössz neki és téged választ! Sok közös program, beszélgetések...

Sok sikert!!! :)

2012. júl. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!