Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, annyi gyáva vagyok?
A történet nagyjából:
Volt egy lány kb. 1 éve akivel rengeteget beszélgettünk heteken át de aztán elhanyagoltuk egymást sőt ő össze jött mással, valószínűleg csak azt hitte , hogy barátként akarom mert nem voltam elég bátor, hogy elmondjam mit akarok.
De most meg már annyira rástresszeltem dologra, hogy ráírni meg beszélni se merek vele , mert félek, hogy mit gondol majd. Meg hogy megint nem jön össze az egész dolog aztán depizhetek miatta jó darabig. Esetleg ciki helyzetbe kerülök..
Kicsit meg is változott azóta a csaj régebben visszahúzódóbb volt most meg más barátai lettek és más típusú lett.
Nem tudom mi tévő legyek mert mindig rá gondolok.
Próbáld meg talizgassatok, de szerintem ne mond el mit érzel úgy nem ejt pofára. aztán ki tudja lehet bejössz neki és téged választ! Sok közös program, beszélgetések...
Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!