Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
én is három éve szakítottam,és azóta semmi se volt. azaz, csak magamnak...nem vonzódok senkihez, és nem fogok fűvel-fával lefeküdni csak a szex miatt, nekem ahhoz több kell. most pont lenne valaki, de elválaszt jó pár ország egymástól, talán ha közelebb leszünk, lesz valami.
22/27 anonim válasza:
Csodálkozok,hogy a masztit alig írták :D
23/27 anonim válasza:
En miota tudom,hogy milyen egy pasival egyutt csinalni,azota a maszti nem ad akkora kielegulest.
Ha belekostoltal egyszer a csokifagyiba,akkor nem fogod spenottal beerni.
24/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tud valaki odáig eljutni, hogy "nem hiányzik a rendszeres szex". Szerintem savanyú a szőlő...
Amikor szingli voltam, nagyon rosszul bírtam, de nem akartam dugópajtit. Sokat sportoltam, ami enyhítette a hiányt de csak pótcselekvés volt. Viszont jó lett tőle az alakom és megtaláltam a párom, aki mindig kéznél van! ;-)
25/27 anonim válasza:
Utolsó!Ez így fair :)
Utolsó előtti!Elég hülye példát írtál,biztos jobb egy palival,de egy masztival nem tudsz könnyíteni magadon ?
26/27 anonim válasza:
23-as, persze, hogy jobb, de tudod, vagyunk páran, akiknek nem elég a csak szex, bárkivel...márpedig akkor marad az egyedül űzés.
27/27 anonim válasza:
Úgy tűnik neki megfelel bárkivel :D Egyébként a legtöbb szingli lány nem bírja szex nélkül,és össze-vissza dugatja magát,mint ahogy itt is írták,a szingliség ma már egy külön életstílus :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!