Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírjátok szex vagy maszturbálás nélkül?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 02:33
1/16 anonim válasza:
hát így hajnalba 30 percenként rárántok :S
19/F
2/16 A kérdező kommentje:
Vicces vagy :D
2010. júl. 30. 02:40
3/16 anonim válasza:
Ilyenkor erőm nincs rá xD am 1 napig ha bírom :D
4/16 A kérdező kommentje:
Én most 1 napja bírom... valahogy nem bírom ki 4-5 napnál tovább ha nem terelik el a figyelmem valamivel..
2010. júl. 30. 02:42
5/16 anonim válasza:
csaj vagy? masztizol csak?
ha lány vagy dobj egy privit:)
egy unatkozó fiú
6/16 A kérdező kommentje:
Az a baj én is egy unatkozó fiú vagyok.. :D
2010. júl. 30. 02:45
7/16 anonim válasza:
akkor már 3-an vagyunk :D unatkozzunk hát 1ütt... :( :D
8/16 anonim válasza:
1 napot bírok maszti nélkül minimum :D F
9/16 anonim válasza:
Ha nem a gép előtt kockulnátok hajnali 2-3-kor, akkor tovább is bírnátok. Én talán egy fokkal vagyok jobb, mert ha k*rvára meguntam a gépet, akkor eljárok futni, vagy elzárom ezt az átkozott sz@rt és leülök gyúrni.
Nektek is ezt ajánlom.
10/16 anonim válasza:
Én csaj vagyok és akár hónapokig is kibírnám. Ha sokáig nem masztizok, alvás közben úgyis lesz orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!