Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírjátok szex vagy maszturbálás nélkül?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 02:33
11/16 anonim válasza:
Lány vagyok. Ha van szex, akkor maszti nem kell. A szexmentes időszakot 3 napig tolerálom. Utána a falat kaparom. :)
20L
12/16 anonim válasza:
Én még nem is maszturbáltam:D
16/F
13/16 anonim válasza:
Van amikor nagyon rákapok és naponta masztizok,van amikor hetekig,akár 1-2 hónapig nem.Szóval nálam teljesen változó.
2-3hónapot simán kibírnék,bár gondolom,ha lenne barátom más lenne a helyzet:)
15/L
14/16 anonim válasza:
Egy napig kell kibírnod, meg az első estét, amikor nem csinálod, utána menj sportolni, focizni, haverokkal erre-arra, és meglásd, utána nem is fogsz rá gondolni :)
15/16 A kérdező kommentje:
1-2 hónapig jujj én tuti nem bírnám addig :D
2010. júl. 30. 13:03
16/16 anonim válasza:
A leghosszabb 2 hónap volt. Simán tarthatott volna ez tovább is, nem is voltam igazán kiéhezve hanem csak úgy miért ne alapon kezdtem el csinálni ennyi idő után. Nem tudom, hogy nálam mi az elméleti határ, de nem tartom kizártnak, hogy akár félévig is kibírnám. Eddig még szexeltem, de nem is vágyom rá. Nem bánnám, ha nélküle élném le az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!