Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Bele is lehet halni? Én már hallottam róla, hogy valaki bánatában meghalt. Így érzek én is
rany jános írt róla egy balladát az a címe hogy tetemrehívás
hát az aztán rohadtul nem arról szól...hallgattál volna, bölcs maradtál volna
Természetes,hogy most úgy érzed,szorítja a mellkasod a fájdalom,a szívedet markolja,szorongatja valami,szinte a tested is együtt él ezzel a nagy fájdalommal,csalódással,ami most benned tombol.Nyilván a tested is megsínyli,ha belül nagyon fáj a lelked,szinte szó szerint.Ilyenkor szaggatja a mellkasod minden lélegzetvétel,kalapál a szíved,és fáj,akár egy igazi szívbetegé...Erőlen vagy és kedvetlen,gyenge,testileg-lelkileg.
Nah,pont ez,az,amit már rengetegen átéltek életük során Rajtad kívül,nem egyszer.Mégis túlélték.Mindenkit el lehet felejteni,és minden seb begyógyul egyszer.Egyébként pedig senki nem ér ennyit,főleg,aki könnyeket,bánatot okozott.
ezen sajnos nem sajnos tulesunk mindannyian. a lenyeg az hogy lepunk tul rajta. minden rossznak van azert jo oldala is. es ahogy mondjak, ami nem ol meg az megerosit.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!