Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Tavaly szeptemberben lefeküdtem egy 'zenész' férfivel, aki álmaim szakmáját űzi. Kiderült, hogy a szomszéd tömbben lakik. A munkahelye gyalog kb 5 percre van a lakásomtól. Azóta nem tudom elfelejteni. Minden számról, amit akkoriban hallgattam, ő jut az eszembe. Gyakran megesik, hogy rápillantok a Facebook-os adatlapjára. Ha gyalog megyek valahová, mindig a munkahelye előtt megyek el (nem tudok máshol menni), és gyakran cigizik kint pár munkatársával, köszönünk egymásnak, és ez is 'rontja' a helyzetet... Nagyon nagy hatással volt rám, pedig nem ő volt az első pasi az életemben.
A hétvégén volt egy félig meddig munkahelyi 'összeröffenés', ahol a férfi, és pár munkatársa is ott volt. Elhívtak engem is. Amikor köszönt el mindenkitől, akkor megkérdeztem, hogy haza vinne e. Haza vitt, és furcsa módon olyan dolgokra kérdezett rá, amiről halvány lila gőzöm sem volt, hogy tud...
Nem értem, miért csináltam ezt a plusz 'gondot' magamnak, hogy hazavitettem magam... Nagy nehezen már nem rá gondoltam 'minden' percben... Azóta annyira fel vagyok dobva, hogy haza vitt, mintha egy világsztárral autókáztam volna... Legszívesebben ki sem szálltam volna az autóból, és ott ültem volna életem végéig vele, az autójában.
Viszont már eljutottam újra arra a pontra, hogy szenvedek miatta...
Összejönni nem fogunk, mert van barátnője, és nem hiszem, hogy akarna bármit is tőlem.
Kedves kérdező!
Ezt a kérdést mar a heten egyszer ugyan ebben a megfogalmazásban feltetted itt a Gyakorikerdesek.hu-n.
Elfelejtetted mar talán?
Kersd meg ezt a "zenészt" és konkrétan, de nem ám tolakodóan tedd fel neki ezt a kérdést. Hidd el ő a legilletékesebb ebben a kérdésben a válaszadásra. Bár ezt már rég meg kellett volna tenned, ahelyett, hogy itt szenvedsz.
Meg kellene tudnod tőle, mit jelent neki a kapcsolata a barátnőjével. Arról nincs infó, hogy amikor lefektetett, akkor megvolt már a barátnője, vagy ez újabb kapcsolat. Előző esetben biztosan nem jelent sokat.
Mindenesetre beszélj vele őszintén és bízd rá a döntést, ne parázz az elutasítástól se. Ha nem nyertél, akkor próbálj meg új kapcsolatot keresni, ezt pedig elfelejteni, jó mélyre elásni magadban. Tudom, nem könnyű közömbösnek lenni, ha mindennap látod, de nem tudok jobb megoldást. Amennyire tudod kerülnöd kell, nem együtt bulizni, meg hazavitetni magad. Magadnak kell feldolgozni. De semmiképp ne feküdj vele le mégegyszer, amíg a barátnője megvan. Akkor se, ha Téged választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!