Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (baráti és szerelmi kapcsolatok)
Nem jó helyzet, mindenképpen te fogsz veszíteni.
Az anya-gyerek kapcsolat mindig erősebb a barátságnál, ha bármi problémátok lesz, ő a fia mellé fog állni és kötelessége is lesz. Ha őszinte vagy hozzá, azzal kiszolgáltatod magad neki, bármit mondasz, 2 percen belül jut vissza a fiához. Ha szakítatok a sráccal, mindkettőjüket elveszted. Ha problémád lesz a fiával, őt fogja védeni. Ha teszel valamit totál más témában, ami nem tetszik neki, ellened uszítja majd a fiát.
Más, ha ő barátkozik veled, más, ha a fia jár veled. A fiának tökéletes nőt akar, a barátság viszont nagyon elnéző.
Legjobban akkor jönnél ki a sztoriból, ha nem jönnél össze a fiával, mert akkor a barátság megmaradna.
Egyébként két szék közül a pad alá fogsz esni.
Tapasztalatból beszélek. Igaz, hogy az egyik anyósjelöltem nem kimondottan a barátnőm volt, csak az elején eléggé szeretett azt hiszem, én pedig bíztam benne. A végén meg ezerrel kavarta a sz*rt. Nagyon csúnya vége lett. Akkor tanultam meg egy életre, hogy a párod anyjával nem beszélhetsz a pároddal kapcsolatos problémáidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!