Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire jönnek be, az ilyen stílusú srácok?

Figyelt kérdés

úgy vettem észre, hogy mostanában ezek a kanok és a sikeresek a lányoknál, lehet tévedek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 20. 12:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
mikor ilyeneket csoportosan akkor magam erre gondolok: Visszahozhatnák végre kötelező 1 évre a katonaságot, hogy az ily puhány fiúcskákból férfit csináljanak!16L
2013. ápr. 24. 20:16
 42/47 anonim válasza:
A 16 éves kislányok akik azt írják, hogy fujj meg jajjjjj azok csak féltékenyek, mert az ilyen pasiknak nem kellenek, mondjuk szerintem Wiz Khalifa egy suttyó tényleg, de Mac Millernek és Tylernek nagyon jó a stílusa én is hasonlóan öltözködök a sapka és a fux kivételével, magyarul próbálom nem túlzásba vinni és azt veszem észre hogy szinte az összes lánynak bejön. A rocker-metál csávók lehet hogy férfiasabban néznek ki (bár a hosszú haj pont nem az szerintem, de mindegy) de öltözködési stílusuk megegyezek a nullával. Nem divatos, márpedig a lányok nagy része a divatos fiúkra bukik, csak nem kell túlzásokba esni.
2013. júl. 31. 17:03
 43/47 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen stílusú srácok egyáltalán nem jönnek be. 15/L
2013. júl. 31. 17:11
 44/47 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be
2013. szept. 19. 19:39
 45/47 anonim ***** válasza:
Ez a mai ideál?Elkorcsosult egy fiatalság ez...a lányom ilyet hozna haza géppuskával kergetném ki a házból ezt a csúnya majmot.Vagy férfit hoz haza vagy megy apácának de ezek valami csernobil szökevények szánalmasak, az biztos az anyag kimaradt belőlük:D
2013. okt. 2. 13:44
 46/47 zotanbro ***** válasza:
tom hardy
2013. okt. 31. 23:00
 47/47 anonim ***** válasza:

Tyler The Creator (OFWGKTA)

Wiz Khalifa (Taylor Gang)

Mac Millertol csak a Nikes on my feet pörög... :D

Ezek stilusosak a többi majom meg menjen nyávogni...

Én am 16 vok régen kilógott a boxer de már kinőttem belőle de kék farmer fekete kapucnis pulcsi rövid haj néha melegítő (nem kínai) am és csak nevetek amikor meglátok egy ilyen meleg srácot!:ddd (mondjuk küldhetne már az ég egy rappes lányt is :D ) am fiú hip-hop '90, rap, trap és ez zene!

Csak azért írtam le ennyit magamról, hogy ne vmi nethuszàr kisfiút képzeljetek el! :D

Pacsi!

2014. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!