Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az ilyen stílusú férfiakról? Úgy értem, bejön Nektek, ha valaki inget hord stb? Kösssz!
2012. júl. 20. 16:11
1/60 anonim válasza:
Ha valami modernebb, divatosabb ing, akkor igen.
Mellesleg nekem mindegy, ing, vagy póló. Ha egyébként helyes, és vonzó testileg. :)
2/60 A kérdező kommentje:
Kösszi! És a képen látható férfi bejön? Én lennék :D
2012. júl. 20. 16:16
3/60 anonim válasza:
A fotón lévő egyébként arcra helyes lenne, csak az arcszőrzet nem kellene rá!
És szerintem picit fogyhatna.
Akkor egy divatos, csinos inggel jó pasi lenne. :)
4/60 anonim válasza:
Mackófelső meg ing az a király.
5/60 anonim válasza:
Szóval a lényeg: a fotó kis igazítással nekem pozitív. :)
6/60 anonim válasza:
Nekem a mackófelső fel sem tűnt. :D Másra figyeltem. :)
7/60 A kérdező kommentje:
Épp lehúlt estére a levegő, nem mackófelső az, hanem zipzáros ggecco :D
2012. júl. 20. 16:17
8/60 A kérdező kommentje:
Köszi 81%-os :D
2012. júl. 20. 16:19
9/60 anonim válasza:
Leírom egyben a tippjeim:
- No borosta (mert helyes arcod van, ne rontsd el!) :)
- Gyúrni nem kell, a kigyúrt sem annyira menő most, de sportolj picit, ha lemegy pár kiló, szerintem nagyon jó pasi lehetsz :)
10/60 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod! Köszönöm az építő jellegű hozzászólást! :)
2012. júl. 20. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!