Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jönnek be, az ilyen stílusú srácok?
úgy vettem észre, hogy mostanában ezek a kanok és a sikeresek a lányoknál, lehet tévedek
Fiu szemmel en azt mondom, hogy a fekete-feher kepen levo srac tunik a legkifinomultabbnak, viseli a hip-hop szubkultura jelentosebb kulso jegyeit, de nem esik tulzasokba, nem hivalkodo, eppen belefer (mondom ezt ugy, hogy egyebkent tolem abszolut tavol all ez a stilus mind zenei izles tekinteteben, mind kulsosegekben).
A tobbi keprol az jut eszembe, amikor kulfoldon eltem es munka utan, hazafele menet mindig ugy jutottam csak be az utcaba, ahol laktam, hogy elotte ilyen es hozzajuk hasonlo szinesboru sracok tomegen kellett atverekednem magam, akik osszegyultek a sarki off licence-bolt elott es altalaban 4-5 rendor eppen igazoltatta oket.:)
Persze kozel sem azt mondom, hogy minden ilyen stilusu srac bunozo lenne, sajnos az a kornyek ilyen volt es ez jutott eszembe...
Egyebkent pedig igen, tevedsz, nem csak az ilyen stilusu fiuk lehetnek sikeresek a lanyoknal.
Ezek olyan tipikus "secretly we are gay" pasik.
Nem kellenének.: )
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!