Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire jönnek be, az ilyen stílusú srácok?

Figyelt kérdés

úgy vettem észre, hogy mostanában ezek a kanok és a sikeresek a lányoknál, lehet tévedek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 20. 12:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be, igaz én már 30 vagyok, lehet, hogy azért. Ezek a srácok suttyók, sosem szerettem ezt a stílust.
2012. nov. 20. 13:10
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Gondolom még ő sem férfi :D

Itt a hip-hop-on és a táncon van a hangsúly és ez nincs korkoz kötve ;)

És én sem vagyok már épp tinip-csának mondható :)

22/N

2012. nov. 20. 13:17
 13/47 anonim válasza:
61%
van olyan nő akinek ezek az ízlesficamos biszex prolik bejönnek? pf...
2012. nov. 20. 13:23
 14/47 anonim ***** válasza:
Heh... ezek nem is férfiak, mindössze köcsögök.
2012. nov. 20. 13:24
 15/47 anonim ***** válasza:
Jav: fiuk
2012. nov. 20. 13:24
 16/47 anonim ***** válasza:
12-es, nem arról van szó, hogy mennyire férfi... Én azt szeretem, ha egy pasi ápolt, szépek a fogai, szép a keze, tiszta a tekintete. Ezek a pasik meg suttyók, nekem igénytelen az is, ahogy öltöznek, ahogy járnak, nem szívesen érnék hozzájuk. Nem vagyunk egyformák. :)
2012. nov. 20. 13:27
 17/47 anonim ***** válasza:
88%

Igénytelenek? Egyébként pont, hogy nem azok :D

De persze nyilván nem tetszenek mindenkinek, nem is kell :)

Az meg tipikus magyar mentalitás ha vkinek nem tetszik a stílusa az egyből köcsög,gyökér,nyomorék és társai...( ez már nem neked szólt 16-os :) )

2012. nov. 20. 13:30
 18/47 anonim ***** válasza:

Nem jön be.

21L

2012. nov. 20. 13:32
 19/47 anonim ***** válasza:
44%
Nem jönnek be. A nagyobb, izmosabb férfiasabb férfiakat szeretem..:) Nekem ez a stílus valahogy a kölyök szót juttatja eszembe.. Nem tudnék olyan pasival lenni, akinek nagyobb a pólója 4 számmal, mint kéne, ki van a feneke a nadrágból és folyamatosan sapka van a fején.. Ettől függetlenül semmi bajom a stílussal és biztos sok lánynak tetszik.. 23/L
2012. nov. 20. 14:12
 20/47 anonim ***** válasza:

nem jön be sem a stílus, sem maguk az emberek, akik a képen vannak. mindnek megnéztem az arcát, és hát nem igazán jön be ez a brazil beütés mindegyikben. az utolsó előtti viszont jól nézne ki más felszereléssel, az ő arca helyes, de lehet, hogy csak a fekete-fehér kép teszi.

20/L

2012. nov. 20. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!