Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállóként teljesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként teljesebb életet lehet élni?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre az ismerőseim között, hogy a 90%-uk, amikor kapcsolatba kerül, kénytelen lesz feladni a régi életének meghatározó értékeit.

Pl.: nem tud lejárni edzeni, mert nincs ideje, nem tud eljárni sehova, mert megtiltja az asszony, nem bulizhat, nem maradhat addig ki, amíg akar, nem tud továbbképzésekre, stb járni.

Azt veszem észre, hogy belegyepesednek egy sokszor nem túl jó kapcsolatba, és annyiból áll egy napjuk, hogy reggel felkelnek, végig dolgozzák/tanulják a napot, majd este szexelnek egyet, és alszanak.

Ezzel szemben nekem simán jut időm a barátaimra, a sportra, az üzleteimre, a tanulásra, a bulizásra.

Nem hiányzik a kapcsolat, mert úgy érzem, hogy elveszíteném azokat a dolgokat, amik meghatároznak, és amik igazán fontosak nekem. Egyszerűen időm nincsen rá, és nem szívesen adnék fel semmit a mostani életemből. Mondjuk abból a szempontból szerencsésnek érzem magam, hogy nem nézek ki rosszul, elég jól el tudom adni magam, így mindig találok magamnak rövidtávra partnert. Így a szex sem motivál arra, hogy kapcsolatba kerüljek.

Kedves kapcsolatban élők, ti nem érzitek úgy, hogy feladtatok számotokra nagyon fontos dolgokat, és beleragadtatok egy lassabb életformába, ahol javarészt nem tudtok fejlődni, és minden napotok lemondásokról, és a monotóniáról szól?

2012. nov. 16. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha már ennyi ideje csak az edzésnek élsz, nem tanulnád meg helyesen leírni? EDZÉS

Egyébként előbb-utóbb ti is rájöttök, hogy az ember alapvetően társas lény. És nem csak a szexhez kell a társaság. Csak szánni tudom az ilyen embereket, mint ti.

2012. nov. 16. 21:33
 12/13 anonim válasza:
Jobb egyedül lenni, mint kapcsolatba, én is egyedülálló vagyok, és nem zavar senki :P Ha nem vagy egyedülálló, akkor Nem tudsz semmit se csinálni, (Mert folyamatosan rád ír FB-n vagy máshol) volt velem ilyen, de akkor csak FB -n írtak, s nem tudtam Configolni, mert k*rvára ezt kellet néznem.
2013. jan. 3. 17:14
 13/13 anonim válasza:
*azt
2013. jan. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!