Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kateamstrong kérdése:
Az gáz, hogy velem van de myvipen meg egyedülállóként van kiírva?
Figyelt kérdés
igaz hogy most szünetelünk....2010. jan. 20. 16:45
1/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Ha szünetet tartotok, akkor jelenleg nincs senkije.
És valószínűleg okkal tartjátok azt a szünetet. Elképzelhető, hogy azért írta ki, hogy mások is felfigyeljenek rá. Ezzel is arra próbál Téged rávezetni, hogy kicsit máshogy állj majd a kapcsolatotokhoz.
Szerintem legalábbis. =D
2/12 anonim válasza:
szerintem nemis nézi a myvipjét, sokan nemnézik
3/12 A kérdező kommentje:
minden nap nézzi amyvipjét!...)=
sőt még az ismerősei közül is törölt....
ez még bele fér a szünet határaiba???
köszi a válaszokat
2010. jan. 20. 16:58
4/12 anonim válasza:
Hááát ha törölt akkor szakításnak is felfoghatod szerintem :(
5/12 anonim válasza:
Sztem is jobban teszed ha új lányt keresel magadnak
6/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok...(=
De azért köszi a választ meg a tanácsot
2010. jan. 20. 17:51
7/12 anonim válasza:
Inkább őrizd meg a büszkeséged és ne foglalkozz vele.
8/12 A kérdező kommentje:
pont ezt akartam kérdezni, hogy ha ő nem hív és nem keres akkor én se hívjam és ne keressem vagy talán pont ezt várja?
És én kiírjam myvipre, hogy egyedülálló vagyok?
2010. jan. 21. 13:18
9/12 anonim válasza:
Szerintem ne keresd, ne alázkodj meg! Ha akar valamit, akkor majd úgy is jelentkezik...de szerintem ebből már nem sok jó fog kisülni :( Szóval nyugodtan kirakhatod, hogy egyedülálló vagy...ő már ezt úgy is megtette... :S
10/12 A kérdező kommentje:
És ah kiírom és ő ezt úgy értelmezi, hogy már nem akarok tovább küzdeni a szerelméért, várni rá, vagy ne is várjak?
2010. jan. 21. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!