Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír már vissza Myvipen?
1x már feltettem ezt a kérdést,de most újabb fejlemények vannak.
Na szóval van egy lány akivel csak myvipen keresztül beszéltem kb 5-6 mondantot.Én még soha nem láttam,de ő már látott engem a vonaton.Eddig ok.
Kb a 3dik levelem után megkérdeztem tőle,hogy mi lenne ha jobban megismernénk egymást. Azt mondta,hogy ezt ő is így gondolta :)
Örültem meg minden.
Ma is írtam neki egy levelet,elolvasta és nem írt vissza semmit,pedig arról lenne szó,hogy azthitte engem látott a vonaton és cigiztem erre én mondtam neki,hogy nem engem láttál,mert én nem cigizek,és még soha életemben nem is ittam szégyen,nem szégyen:)
Na szóval miért nem ír vissza ?
Ennyire lesokkolta,hogy rendes vagyok,nem az a tipikus "vagány"gyerek ? Ennyire nem kell már a lányoknak a rendes fiú ?
vagy lehet hogy erre nem tud mit írni.
vagy csak elolvasta később válaszol.
általában én is csak elolvasom és később írok vissza.
nyugi :)
De nem tudok megnyugodni :(
Mindig egyből visszaírt mármint mind az 5x
Lehet szégyenli,h úristen nem is őt láttam.......
Várj egy picit,ha nem ír vissza esetleg egy levelet írj,h miért nem válaszol. Ha akkor sem, hát esetleg probálkozz,ha annyira fontos a lány,de tudni kell feladni.
AZ is előfordulhat,hogy nem volt ideje,mert sietett valahová elment a nete vagy valami milliónyi ok lehet.
Remélem segítettem,de elöször várj picit ;)
ÁÁÁÁÁÁ nem ez már nem ilyen nethiba.
Jobban teccenék neki,ha alkoholista,füves vadállat lennék.. :(
Hááát visszaírt :) Beszélünk azóta is meg talilzunk is,de az a az igazság,h élőben még nem beszéltünk szval az megint más lesz =/
Remélem h majd én is tecceni fogok neki ? =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!