Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóként teljesebb életet lehet élni?
Azt veszem észre az ismerőseim között, hogy a 90%-uk, amikor kapcsolatba kerül, kénytelen lesz feladni a régi életének meghatározó értékeit.
Pl.: nem tud lejárni edzeni, mert nincs ideje, nem tud eljárni sehova, mert megtiltja az asszony, nem bulizhat, nem maradhat addig ki, amíg akar, nem tud továbbképzésekre, stb járni.
Azt veszem észre, hogy belegyepesednek egy sokszor nem túl jó kapcsolatba, és annyiból áll egy napjuk, hogy reggel felkelnek, végig dolgozzák/tanulják a napot, majd este szexelnek egyet, és alszanak.
Ezzel szemben nekem simán jut időm a barátaimra, a sportra, az üzleteimre, a tanulásra, a bulizásra.
Nem hiányzik a kapcsolat, mert úgy érzem, hogy elveszíteném azokat a dolgokat, amik meghatároznak, és amik igazán fontosak nekem. Egyszerűen időm nincsen rá, és nem szívesen adnék fel semmit a mostani életemből. Mondjuk abból a szempontból szerencsésnek érzem magam, hogy nem nézek ki rosszul, elég jól el tudom adni magam, így mindig találok magamnak rövidtávra partnert. Így a szex sem motivál arra, hogy kapcsolatba kerüljek.
Kedves kapcsolatban élők, ti nem érzitek úgy, hogy feladtatok számotokra nagyon fontos dolgokat, és beleragadtatok egy lassabb életformába, ahol javarészt nem tudtok fejlődni, és minden napotok lemondásokról, és a monotóniáról szól?
Nem lenne gond alapból (de én is észrevettem amit írtál), hogy sok fiú papucs lesz. Ennyi. Nem hódolnak be egyből a csajnak, hanem a csaj formálja át őket. És mikor sikerül, lelép, mert pont az lenne a cél, hogy a férfi határozottan kitartson maga mellett, így tekintve a srác megbukik férfiasságból.
Ha nem vagy hajlamos erre, akkor viszont éppen hogy segíthet a kapcsolat, nem pedig visszatart. Nekem sokkal gördülékenyebb minden, ha van barátnőm.
Egy jó kapcsolattól több leszel, nem kevesebb. Ez a titka: meg kell találni az igazi párt.
Ez a jó nekem így szöveg meg rendszerint csak önáltatás.
24/N
Örülök, hogy nemcsak én vagyok ilyen furcsa ebből a szempontból.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert egyre több lány kezd ki velem, és egyre kínosabb visszautasítani őket, illetve tisztázni velük, hogy maximum 1 estében vagyok benne. Sőt sajnos ilyenkor is sokszor reménykednek... De akkor kitartok emellett az életmódom mellett, mert nagyon imádok így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!