Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez aljasság? Ezzel nagyon meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez aljasság? Ezzel nagyon meg lehet bántani egy férfit?!

Figyelt kérdés

Ha van egy lány, aki odamegy a pasihoz,

és közli vele hogy tetszik neki, és stb.

szeretne ismerkedni és...

Majd napokig beszélgetnek, és a csaj "magába bolondítja" a férfit, hogy neki mennyire tetszik ő stb., a férfi kivan,

és mikor arra kerül a sor hogy találkozzanak, akkor a csaj azt hazudja h nem ér rá, majd később.. de a csaj nem jelentkezik tovább.

Ezzel nagyon meg lehet bántani egy férfit?

Ez, aljas vagy sértő, bántó a férfi számára?

Előre is köszi a véleményeket,

Viki

2012. nov. 15. 23:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

latod,Viki,az ilyen kis jatekos nok miatt alakul ki sok altalanositas a nokkel szemben,mint amilyen te is vagy.

de nem baj,egyszer majd talan szerelmes leszel,es a pasi eljatssza veled ugyanezt.bezzeg az k.rvanagy aljassag lesz,ugye?

2012. nov. 16. 01:37
 22/39 anonim ***** válasza:
az ilyennek mint a kerdezo ugy szetrugnam a golyoit h csak ugy lesne...
2012. nov. 16. 02:03
 23/39 anonim ***** válasza:
ezt eljátszották velem ,és kinevettem mert csak azért jártam vele hogy megb@sszam. utána ha megláttuk a folyosón mindig ezzel szívattuk. neki cikibb volt. persze minden eset más.
2012. nov. 16. 06:32
 24/39 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen típusú férfivel játszod meg. A nagyképű bunkó macsó típus fel sem veszi magára. Viszont ha egy visszahúzódóbb sráccal játszod el ezt, akkor nem tudhatod, milyen reakciót váltasz ki belőle. Velem eljátszották ezt. Sosem volt semmilyen sikerem lányoknál, erre jön egy lány, aki elhiteti velem, hogy tetszek neki. Olyan jó érzés volt az érezni, hogy én is kellhetek valakinek. Szinte repültem. Életem legboldogabb időszaka volt az a kis idő. Aztán, mikor kiderült, hogy csak szórakozott velem egy világ omlott össze bennem. 1 évig voltam depressziós, teljesen magamba fordultam, antiszociálissá váltam. Hatalmas erőfeszítésembe került, hogy újra bízni tudjak a lányokban, és hogy valamennyire helyreállítsam a lelkem. Még most sem sikerült teljesen. Már írni erről a dologról is feltépi bennem a sebeket, pedig már 5 éve volt. Párszor át is kellett fogalmaznom ezt a bejegyzést, hogy téged látatlanul ne ítéljelek meg, és ne illesselek negatív jelzőkkel. De ez akkor sem szép dolog, szóval ha nem vagy biztos a hatásban, amit kiválthatsz vele, inkább ne tedd.
2012. nov. 16. 09:25
 25/39 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen férfit. Egy érzéketlen lyukra hajtó kant pl nem biztos, hogy meghat ez. Lehet, hogy felsem tűnik neki, hogy nem jelentkezel (ismerek ilyet). De egy romantikus kancsó suttyót biztos odavág.
2012. nov. 16. 10:08
 26/39 anonim ***** válasza:

Kedves Vikike!

Remélem, hogy az összes nőt aki ilyen szinten van egy kamionnyi életfogytos Lakatos Alehandro erőszakolja meg! Vagy legalább terhesen, esetleg 3 gyerekkel otthagyják a pi*csába! Aztán lehet csodálkozni, hogy miért szemetek a férfiak mi?

2012. nov. 16. 14:42
 27/39 anonim ***** válasza:

25-ös aki romantikus,az kancsó suttyó ?

Vikike?Értelmi szinted alapján nem lehetsz több 15-nél.Ezért sem tudod/tudtad,hogy MIT AKARSZ.

Ezért szemetek veletek a férfiak,mert egyre több ilyen kur.va van mint Te.

Ajánlom figyelmedbe Mr.Busta-t: Játssz az anyáddal!!!!

2012. nov. 16. 15:52
 28/39 A kérdező kommentje:

Na jólvan azért álljunk le egy picit...

Mindenkinek természetesen szíve joga ítélkezni, de sajnos nem a kérdésemre kapom meg a választ.

Engem ítélnek meg, s nem azt hogy egy férfi ilyenkor mit érezhet.

2012. nov. 16. 15:59
 29/39 anonim ***** válasza:
yeah man, aki romantikus az kancsó suttyó :) Nézd meg a Cullen ratyit, ott a jó példa rá.
2012. nov. 16. 16:14
 30/39 anonim ***** válasza:
mégis mit érezhet te szerencsétlen? valaki le se sz*arja a dolgot, valaki pedig padlóra megy.
2012. nov. 16. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!