Melyik az aljasabb zsarolás? Öngyilkosság vagy mesztelen fotó közzététele?
Szóval melyik a "rosszabb" ? Ha valaki azzal fenyegetőzik/zsarol/éri el a célját, hogy azt mondja öngyilkos lesz AVAGY ha azzal, hogy mesztelen képet publikál a másikról (mondjuk csoporttársaknak) ?
-KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS-
Mind 2 Bűncselekmény, bízonyítási eljárás után letöltendő fogházbüntetés jár érte.
amúgy a fotó, mert kevés embernek van bátorsága öngyilkosságot elkövetni ebből kiindulva a fotó hihetőbb és egyszerűbb. :)
Tisztánlátás céljából: öngyilkossággal volt bnőm fenyeget (hogy maradjunk együtt), a fotóval én fenyegetném őt (hogy hagyjon végre békén).
Holott az első többször is bekövetkezett már, a második része sosem fog (!!!).
A KÉRDÉS ARRA IRÁNYUL, HOGY (akkor mostmá' tudjátok...) EZEK UTÁN MENNYIRE "JOGOS" A FOTÓIVAL ZSAROLNOM!
(írtam is, hogy csak kutakodok...)
Ami a jogi részét érinti a dolognak:
Fogadd el, jobban tisztában vagyok vele, mint Te. A kiskapukkal is.
"Ami a jogi részét érinti a dolognak:
Fogadd el, jobban tisztában vagyok vele, mint Te. A kiskapukkal is."
Ez egy kicsit bántja a szemem. Nem értem, miért kell ilyen nagyképűen irkálnod.
A másik dolog, hogy maga a kérdés rosszul volt megfogalmazva, ha a kommentedben szereplő kérdésedre szerettél volna választ kapni.
Hogy megpróbáljak válaszolni is a kérdésedre.
Mondd meg neki, hogyha nem hagy békén kiteszed a netre a képét, ha azt mondja nem érdekli, vagy a helyzet nem változik, tedd ki. Ezután vagy békén hagy vagy öngyilkos lesz, a probléma meg van oldva.
Te arcos-harcos...
Ha annyira tisztában vagy a jogi részével meg ismersz kiskapukat akkor mi f*szt kérdezgetsz itt???
Menj oda hozzá öld meg te magad akkor már nem lesz mivel fenyegetnie és neked se kell semmivel fenyegetned.
Aztán tüntesd el a bizonyítékokat és keresgélj kiskapukat ill. ügyvédet az nagyon fontos.
*facepalm*
Miért olyan nehéz a kérdésre válaszolni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!