Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú létemre kisebbségi komplex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre kisebbségi komplexusom, önbizalomhiányom, és önértékelési gondjaim vannak. Ja meg magányos is vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hosszú,de kérlek olvasd el! Nem tudom,kihez fordulhatnék.17 éves vagyok,és tényleg olyan vagyok mint ahogy leírtam.Onnan ered az egész,hogy régen kövér voltam,cikiztek,nem volt semmi önbizalmam.Nem szereztem barátokat,és ez most üt vissza.Nincs baráti társaságom,nem járok bulizni,szabad estéimen olvasok/kockulok,és ez annyira elkeserít..hogy pl.szombat este is gép előtt ülök,mindenki más bulizik.A szociális adottságaim a nullán vannak,nem tudok beszélgetni,semmi érdekes,helyzethezillő dolog nem jut eszembe.Pedig elég olvasott vagyok. Aztán ráadásul még szarul is nézek ki.Magas vagyok,elfogadható testtel amin sokat dolgozom,csak nehezen fejlődök.De nem vagyok helyes,nem sima a bőröm,rossz a hajam,szemüvegem van.Az egyik fogam kitört egy balesetben,nem lehet szabályoztatni azokat se.Barátnőm persze sose volt,úgy érzem sose lesz.Melyik lánynak kéne egy fiú? Egyiknek se,dehát jogosan.Próbálkoztam,randiztam több lánnyal,de egyik se akart velem többet.Emiatt már teljesen visszahúzódó lettem,minden pasit jobbnak látom magamnál,felvettem egy mord maszkot,de belülről üres és magányos vagyok.A szüleimtől se kapok szinte semmi tàmaszt,elváltak,apámmal lakom,neki is főleg azért kellek,mert maradhatott a házban és kap utánam pénzt.Ingerült velem,általában lesz*rja mi van velem,a házból már szemétdombot csinált.Anyám nem itt lakik,de ki se látszik a munka alól,talán havonta 3x találkozunk.

Szóval ezek miatt vagyok ilyen.Tudom hogy csak nyavajgok és ki kéne törnöm,de nem megy egyszerűen.Utálom magam,mert szànalmas vagyok,tiszta depis leszek már.Úgy érzem értéktelen,megvetendő ember vagyok,senkinek se jelentek semmit,ha meghalnék,csak a kutyámnak hiányoznék.Sajnos most tetszik egy lány,ezt a szerelmet is el kéne folytani,úgyis csak rá fogok b*szni a végén.Mit tehetek ilyen helyzetben? Van kiút?

Köszönöm ha elolvastad.

17/F

2012. nov. 15. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot. És tiszta jóindulatból. Akár pszichológussal, akár anélkül, záros határidőn belül fordulj át pozitívba, mert amíg ilyen kérdéseket teszel fel, minden lány nagy ívben el fog kerülni. Sokszor felmerül a kérdés, hogy mit akarnak a csajok, mire buknak?! Mész az utcán, és látsz egy marha jó csajt egy számodra lúzernek tűnő mukival, és ott a kérdés benned, hogy ez meg hogy lehet?! Te is jobb vagy annál a mukinál, Neked mégsem jön össze. Elmondom Neked; a lányok az önbizalomra, a pozitív kisugárzásra buknak, és ezeket a jellemzőket keresik a leendő partnerükben. Nem kell ahhoz kigyúrt állatnak lenned, de még akár kövér is lehetsz, de ha pozitív vagy és ott a mosoly, akkor nyert ügyet lesz. :) De feltenném Neked a kérdést; ha egy ilyen kérdés után, amit ide kiírtál egy lány felveszi a kapcsolatot Veled, azt kizárólag sajnálatból teszi. Ugye Te sem akarsz lesajnált oldalkocsi lenni? Na, fel a fejjel!!! :)
2012. nov. 17. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!