Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le az önértékelési problémámat?
Mindig lesz valaki, aki jobb, szebb, okosabb, szexibb. Ne hasonlítgsad össze magad senkivel. Amíg így teszel, az Isten se tud rajtad segíteni.
Koncentrálj arra, amiben jó vagy, amitől különlegesnek tudod magad érezni.
Én pont ma megyek szakemberhez az önbizalomhiányommal.
Régen sok szart kaptam az osztálytársaimtól, maga volt az iskolai terror. 3 éve kerültem ki abból a közösségből, mégis a mai napig meghatározza az életemet. Most lett elegem. Fiatal vagyok, élvezni akarom az életet mindenféle gátlás nélkül, úgyhogy most segítséget kérek. Javaslom neked is, hiszen gondolom nem 1-2 hónapja tart nálad a dolog, vissza kell menni az életedben, mi válthatta belőled ki ezt, és kibeszélned magadból, hogy túlléphess rajta. Sajnos ez egyedül nem, vagy csak nagyon nehezen lesz megoldható, és közben mellette elrepül az életed, amit boldogan, szerelmesen is eltölthettél volna. Úgyhogy minél előtt cselekedni kell. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!