Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez csak a serdülőkor, vagy apakomplexus?
Szóval most vagyok 14 éves.
A lényeg hogy társastáncra járok,és hát tudniillik az oktató egy sármos,jóképű 40-es férfi.
Most már arra a szintre jutottam tegnap,hogy direkt kiharcoltam magamnak őt.
Tehát direkt rosszul csináltam a lépéseket,bénáztam hogy jöjjön oda hozzám.Hogy míg a többiek táncoltak elmagyarázta halkan,magához húzott és fél órát csak vele táncoltam.Nagyon jó illata volt ami még pluszba megbolondított.
Félek hogy beleszeretek.
Mit csináljak?
Édes vagy :)
Te egyszerűen a kis karmaidat próbálgatod: nem a tanár kell neked, hanem csak ki akarod mutatni, hogy te vagy a leglegleg a lányok között, ezért harcolsz az illető figyelméért; nem szerelmes vagy, csak piszkálja a hiúságodat, ha nem bánnak veled hercegnőként.
az utolsót ne figyeld édes vagy kezdetűt.. hülyeséget írt.
ez csak kamaszkor:) ilyeneken sokan átmennek. nekem is volt hogy valahol többször láttam egy 15-20 évvel idősebb pasit és teljesen oda voltam érte, de ez a tini korral jár:) kezdesz jobban érdeklődni a pasik felé ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!