Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak akkor ha anya...

Mit csináljak akkor ha anya nem enged ki szinte sehova? (lent)

Figyelt kérdés

Elmondom példákban: a faluba még annyit se enged hogy kimenjek a temetöre, a falu végére. a barátaimmal se enged ki a faluba. se a szomszédos faluba ahol az osztálytársaim vannak.. már nem is 1 osztálytársam mondta h lemehettem volna hozzájuk a faluba.. nyilt napra csak vele mehetek.. van 1 lány a falunkba aki csak 7 honapal idösebb nálam és neki mindent megengednek! bármeddiglehet kint egyedül mehet akár pestre is..

14/L

2012. aug. 28. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Mit csinálj?

Ne menj ki!

Valószínű, hogy nem biztonságos egyedül közlekedni esetleg még napközben sem. Meglehet, hogy a közelmúltban esetleg történtek a környéken olyan dolgok, amelyek miatt édesanyád félt téged, csak nem akar róla beszélni, mert nem akarja, hogy félj.

De ha azt mondja, ne menj ide-oda, akkor azt fogadd meg! Egész biztos, hogy jó oka van rá, ha azt kéri, hogy ne menj!

2012. aug. 28. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy egy korábbi kimaradásodért fognak

szigorúan?

2012. aug. 28. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
engem sem engedtek sehova, mégis felnőttem. talán ha nem követeled annyira vehemensen (és javítasz a suliban, nyelvtanból látom vannak gondjaid), akkor megenyhül és néha elenged. bár a temetőbe én se engednélek ha én lennék a mamád.
2012. aug. 28. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, engem sem engedtek, csak a falu végéig. 14 éves vagy, nem 24!!! A hírekben akarsz szerepelni majd, hogy elkapták, megerőszakolták, és egy zsákban találtak rá az erdőben??? Ja, ez mindig mással történik, veled nem, ugye? Tudod miért? Mert anyukádnak van esze, és nem engedi, hogy megtörténjen. Maradj szépen otthon, 14 évesen nem a viháncolás a legfontosabb...
2012. aug. 28. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
azért irtam helytelenül mert nagyon levagyok törve e miatt és nem volt kedvem javitani.
2012. aug. 28. 20:42
 6/7 anonim válasza:
Ez velem is volt!! Én csak kikönyörögtem hogy adjon egy esély hogy bizonyíthassak ( egyedül elmenni a boltba) meggyõztem hogy nem lesz semmi baj és amikor visszajöttem mondtam újra hogy látod? Nem lett semmi bajom elég érett vagyok már ahhoz hogy egyedül elmenjek és azóta egyedül járok suliba :) ( de a nevelõ apám egy kicsit azért gyõzködte anyát)
2012. aug. 29. 21:12
 7/7 anonim válasza:
Ja és 13/L
2012. aug. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!